Showbiz

Jamie Dornan: Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ντυμένος γυναίκα – Tι αποκάλυψε ο γοητευτικός Mr Grey (Βίντεο)

Ο σταρ της πασίγνωστης ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» έχει τρεις κόρες την 8χρονη Dulcie, την 5χρονη Elva και την δίχρονη Alberta.

Για την εξοικείωσή του με οτιδήποτε γυναικείο καθώς μεγάλωσε με δύο αδελφές και τώρα με τη σύζυγό του Αμέλια Ουόρνερ μεγαλώνουν τρεις κόρες, αστειεύτηκε ο γοητευτικός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν,

στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις.

Καθώς μιλούσαν για το ενδεχόμενο η οικογένεια να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, ίσως αγόρι αυτή τη φορά, ο 39χρονος ηθοποιός είπε ότι βρίσκεται σε μια «συνεχή κατάσταση drag», δηλαδή ντυμένος γυναικεία σχεδόν όλη του τη ζωή.

Ο Ντόρναν έχει τρεις κόρες την 8χρονη Dulcie, την 5χρονη Elva και την δίχρονη Alberta. Ύστερα συμπλήρωσε πως το ίδιο έμαθε κι εκείνος στις τρεις κόρες του. «Μου το πέρασαν κι εγώ το πέρασα στα κορίτσια μου. Κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά όχι η μία στην άλλη. Το κάνουν σε εμένα. Οπότε, τα τελευταία 39 χρόνια είμαι μία drag (queen) στην πραγματική μου ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Ο γοητευτικός «Mr Grey», όπως σχολιάζει η daily mail έδειξε πραγματικά έκπληκτος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το κοινό στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version