Τηλεθέαση

Τα “ραβασάκια” της τηλεθέασης – Τι έδειξαν για Αρναούτογλου, Γερμανού, Τσουρό & Γιάμαλη

Δείτε το ρεπορτάζ

Συνεχίζονται οι πρεμιέρες των εκπομπών στους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα γίνουν κι άλλες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The Road Show». Τα θετικά σχόλια στο X αποτυπώθηκαν και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς το πρόγραμμα ήταν πρώτη επιλογή του κοινού στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο επεισόδιο του «Τhe Road Show», σύμφωνα με τα μεικτά μερίδια τηλεθέασης (συμπεριλαμβάνονται οι διαφημίσεις), σημείωσε 24,9% στο δυναμικό κοινό και 26,7% στο σύνολο. Επόμενος σταθμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The Road Show», την επόμενη Παρασκευή, η Αλεξανδρούπολη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου δόθηκε και η πρώτη «μάχη» στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς επέστρεψαν στις συχνότητες του Alpha και του Mega αντίστοιχα το «Καλύτερα δε γίνεται» και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σημείωσε υψηλή τηλεθέαση και συγκεκριμένα 17,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 15,1% στο σύνολο. Η τηλεθέαση του μεσημεριανού infotainment μαγκαζίνο με τον Κώστα Τσουρό διαμορφώθηκε σε 7,8% στο δυναμικό κοινό και 11,4% στο σύνολο.

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Mega και η νέα ενημερωτική εκπομπή «Εξελίξεις τώρα». H πρώτη εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού σημείωσε 8,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ στο γενικό σύνολο κατέγραψε 10,4%.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 30/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version