Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεθέαση

Καλό Μεσημεράκι: Τι τηλεθέαση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία εκπομπή;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 μέσα από το τελευταίο Καλό Μεσημεράκι.

Από το πλατό της εκπομπής παρέλασε πλήθος επωνύμων, οι οποίοι θέλησαν να του πουν το δικό τους ξεχωριστό αντίο και να του ζητήσουν να ξανασκεφτεί σύντομα την επιστροφή του στην τηλεόραση. Επίσης, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που εμφανίστηκαν μέσω Skype, στέλνοντας της ευχές τους στον παρουσιαστή, σε μία εκπομπή… μαραθώνιο, που διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες (15:00-19:15).

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί νιώσαμε όλα αυτά τα πέντε χρόνια μια απόλυτη ελευθερία και ένα «κάντε ό,τι γουστάρετε» από την καναλάρα, σας ευχαριστούμε για αυτό», είπε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο Νίκος Μουτσινάς, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Βάνια (Ματίνα Νικολάου).

Τι τηλεθεάση σημείωσε το Καλό Μεσημεράκι στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατέγραψε η Nielsen για την Παρασκευή 30/6, ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας 14,2% στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή έφτασε στο peak της το 15,7% λίγα λεπτά πριν από το τέλος (18:45-19:00).

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Καλό Μεσημεράκι έκλεισε την τελευταία του σεζόν με μέσο όρο 20,2%, αγγίζοντας σε τέταρτο το 23,4% (16:15-16:30).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου