MediaNews

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή αποκαλύπτει στον Γεράσιμο τους πραγματικούς λόγους που έφυγε από την Αθήνα (Βίντεο)

Διαβάστε την περίληψη και δείτε το τρέιλερ του έκτου επεισοδίου που θα μεταδοθεί σήμερα στις 17:40, στο Star

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Τρία Μίλια», η Φωτεινή, σε μια πολύ προσωπική συζήτηση με τον Γεράσιμο, του αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στη Δρακόνησο. Ο Πέτρος και η Κλειώ, ύστερα από χρόνια καθαρής φιλίας, έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η Λίζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ευθύμη, αλλά οι λάθος χειρισμοί της φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα και οι σχέσεις τους ψυχραίνονται.

Ο Νικόλας βρίσκει τον Λάμπη στο μαγαζί της Βασιλικής και ξεκινάει μια φασαρία, αλλά καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα. Η Βασιλική, ο Λάμπης και ο Χάρης δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και τηλεφωνούν στον Μιχάλη. Τον μεταφέρουν στο ιατρείο και εκεί ο Μιχάλης αναγκάζεται, για πρώτη φορά, να συνεργαστεί με τη Φωτεινή, προκειμένου να τον σώσουν. Καλούν στο τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον ενημερώσουν για τον πατέρα του, αλλά εκείνος είναι απασχολημένος με την Κλειώ και δεν απαντάει…

Στον ρόλο του Βασίλη, ο Πέτρος Σκαρμέας

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version