MediaNews

Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται για την Δρόσω

Στα πρόθυρα ενός μεγάλου σκανδάλου φαίνεται πως βρίσκεται το Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Πολλές ανατροπές και αρκετές δύσκολες στιγμές για κάποιους βασικούς ήρωες έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Η Δρόσω είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια της ζωής της.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Δάκης παίρνει μια πληροφορία για τη Δρόσω και τον Νώντα κι αρχίζει να ανησυχεί ότι η ταινία που ετοιμάζει θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Κι ενώ το συνεργείο και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι, ο ίδιος αποφασίζει να ψάξει μόνος του για να μάθει αν ευσταθούν όσα έμαθε.

Οι πληροφορίες που συλλέγει έχουν να κάνουν με το παρελθόν της πρωταγωνίστριας του στην Τρούμπα, που, αν δουν το φως της δημοσιότητας, είναι σίγουρο ότι η πρεμιέρα της ταινίας θα εξελιχθεί σε μεγάλο σκάνδαλο! Ποια θα είναι η εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version