Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Βασιλική και Μιλτιάδης παραδίνονται στο πάθος τους

Τι θα δούμε προσεχώς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “η Γη της Ελιάς“:

Η Βασιλική έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι έχει κι εκείνη αισθήματα για τον Μιλτιάδη, όμως είναι αποφασισμένη να μην κάνει το επόμενο βήμα μαζί του και να μείνει μόνη και αφοσιωμένη στο μεγάλωμα της Στελλίτσας και στην ανάμνηση του Φίλιππου.

Μάλιστα, γνωρίζοντας πλέον ότι ο νεαρός είναι ερωτευμένος μαζί της, θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, προκειμένου να τον βοηθήσει να προχωρήσει τη ζωή του, καθώς τον νοιάζεται και τον αγαπάει αληθινά.

Έτσι, του ζητάει να μιλήσουν και τον προτρέπει με όμορφο τρόπο να φτιάξει τη ζωή του, τονίζοντας του ότι μαζί δεν θα έχουν ποτέ μέλλον. Τότε ο καλός τους φίλος, ο Παρασκευάς, σκαρφίζεται ένα έξυπνο κόλπο για να τους φέρει κοντά!

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μιλτιάδης αρχίζει να βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα και ή είδηση σκάει σαν βόμβα στα αυτιά της Βασιλικής. Μάλιστα, η τελευταία αρχίζει να αντιδρά κάνοντας σπασμωδικές και απρόσμενες κινήσεις, καθώς συνειδητοποιεί ότι τον χάνει. 0 Παρασκευάς, βλέποντας ότι το κόλπο του έχει επιτυχία, συνεχίζει να «σκηνοθετεί» ραντεβού για τον φίλο του για να την πικάρει ακόμα περισσότερο. Η Βασιλική δείχνει συνεχώς εκνευρισμένη, καθώς είναι αδύνατον να τιθασεύσει τη ζήλια της, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο ούτε από τη Χάιδω.

Παράλληλα, η κοπέλα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να χάσει τον Μιλτιάδη εξαιτίας μίας άλλης γυναίκας. Ταυτόχρονα, όλοι την προτρέπουν να τολμήσει να τον διεκδικήσει και σύντομα καταλήγει στην αγκαλιά του. Έτσι, οι δύο νέοι αφήνονται επιτέλους στο πάθος τους και γίνονται ζευγάρι, απολαμβάνοντας μαζί όμορφες στιγμές και έντονα συναισθήματα

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version