Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Λαμπροπούλου και Κουρής στα “Παιχνίδια εκδίκησης”: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του ANT1 με τη µε τη γιατρό – τιµωρό

Νέα δραµατική σειρά στον ΑΝΤ1+ µε τη Λαµπροπούλου και τον Κουρή, που βασίζεται στη µεγάλη επιτυχία “Dr. Foster” του BBC

Η καινούργια δραµατική σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης» έρχεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας την κατάρρευση της τέλειας ζωής µίας γυναίκας.

Όταν η ηρωίδα ανακαλύπτει την αλήθεια, βάζει στόχο να εκδικηθεί και να τιµωρήσει όσους κατέστρεψαν την ευτυχία της. Το ερωτικόψυχολογικό θρίλερ, που αναλύουµε ευθύς αµέσως, θα κάνει πρεµιέρα πρώτα στον ΑΝΤ1+ την Παρασκευή 1 Νοεµβρίου. Πρωταγωνίστρια είναι µία δυναµική γιατρός που βλέπει την άψογη ζωή της να γκρεµίζεται από τη µια στιγµή στην άλλη.

Πρόκειται για µεταφορά του βραβευµένου «Dr. Foster», που έκανε τεράστια επιτυχία στο BBC, καθηλώνοντας εκατοµµύρια τηλεθεατές.

Πρωταγωνιστές είναι η Μαριλίτα Λαµπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά τις λεπτοµέρειες στην καθηµερινότητα της ηρωίδας, έχει κατακτήσει διακρίσεις στην καριέρα της και παράλληλα έχει κατορθώσει να παραµένει τέλεια µητέρα και αφοσιωµένη σύζυγος. Όµως της µπαίνουν… ψύλλοι στα αυτιά όταν υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Αρχίζει λοιπόν να αναζητά την αλήθεια και τότε έρχονται τα πάνω κάτω.

Ανακαλύπτει ότι -όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων- ο άντρας της την απατά µε γυναίκα πολύ νεότερή της. Για να διαλυθεί το σύµπαν της ολόκληρο, για να «κατακρηµνιστεί» η ίδια στη σκληρή πραγµατικότητα και για να διαπιστώσει ότι ζούσε ένα µεγάλο ψέµα. Αντιµέτωπη λοιπόν και µε τον ίδιο της τον εαυτό, αποφασίζει να πάρει το αίµα της πίσω, τιµωρώντας τον άντρα της. Θα δικαιωθεί; Η λύτρωση και κάπως έτσι και η κάθαρση θα επέλθει; Aν κρίνουµε από το µότο της («είναι µια σειρά για τη δύναµη κάθε γυναίκας»), µάλλον.

Σηµειώνουµε ότι Λαµπροπούλου – Κουρής είναι κοντινής ηλικίας (50 και 47 ετών) και φίλοι από τα 90s. Και για αυτό περιµένουµε πολλά.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου