Σειρές

Ο Λούλης µητροπολίτης στον “Άγιο Παΐσιο”: Η θρησκευτική σειρά του Mega επιστρέφει µε 5 νέα πρόσωπα

Οι πρωταγωνιστές του Β’ κύκλου της σειράς “Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό” έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media

Αναµένοντας την επάνοδο του Αγίου Παϊσίου. Τι θα δούµε στον επόµενο κύκλο της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό;

Ο «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η θρησκευτική σειρά που ο κόσµος χαιρέτισε ανταµείβοντάς τη µε υψηλή τηλεθέαση -στην περιρρέουσα, γενικότερα, «ανοµβρία»- αναµένεται να επιστρέψει σύντοµα στο Mega.

Άγιος Παΐσιος: Τι θα δούμε στον Β’ κύκλο της σειράς του Mega

O δεύτερος κύκλος της λοιπόν ξεκινά εξιστορώντας τη ζωή του αγίου στην Κόνιτσα, το 1958, όπου και ξεκίνησε η ανοικοδόµηση της Μονής Στοµίου.

Στη συνέχεια, γύρω στο 1962, θα αποτυπωθεί η µετακόµισή του στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήµης στο όρος Σινά και θα ολοκληρωθεί µε την επιστροφή του στο Άγιον Όρος. Οι ασκητικοί αγώνες, το έργο, τα θαύµατά του, η απίστευτη αγάπη που πήρε και έδωσε στον κόσµο, ο τρόπος µε τον οποίο διαχειρίστηκε την αρρώστια του, η νοσηλεία του µέχρι και την οσιακή του κοίµηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994, θα ολοκληρώσουν την πλοκή της σειράς.

Πέντε νέα πρόσωπα εντάσσονται στο πρωταγωνιστικό καστ.

Ο Χρήστος Λούλης θα υποδυθεί έναν µητροπολίτη που πηγαίνει κόντρα στον Άγιο Παΐσιο και κάνει τα πάντα προκειµένου να τον διώξει από την Κόνιτσα. Μάλιστα, είναι αγνώριστος ως ιερέας. Στο πλευρό του όµως θα σταθούν και µοναχοί που θαυµάζουν τη ζωή, το έργο και τη δύναµη της ψυχής του.

Έναν από τους καλόγερους αυτούς υποδύεται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Η Μαρίνα Καλογήρου θα υποδυθεί την ηγουµένη-αδελφή του Αγίου Παϊσίου, εκείνη που θα σταθεί βράχος δίπλα του µέχρι το τέλος της ζωής του. Στον δε στενό του οικογενειακό κύκλο θα είναι ακόµα η Μαρία Φιλίππου, η Στέλλα Κωστοπούλου αλλά και η Τζώρτζια Κουβαράκη.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στον «αέρα» του καναλιού είναι και το πρώτο τρέιλερ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version