Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”: Ο Σίλβιο μαθαίνει το παρελθόν του Τζουζέπε

Δείτε τις εξελίξεις

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της “Μάγισσας” αυτή την εβδομάδα.

Η Πανδώρα πείθει τον σύζυγό της να συμμαχήσει με τον Μήτρο και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Την ίδια στιγμή, η Λεώνη πέφτει στα χέρια των Ενετών, ενώ ο Σίλβιο ανακαλύπτει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε.

Ο Τζουζέπε βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη και να αποδείξει πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τη ληστεία στον πύργο των Λασκαραίων. Ωστόσο, θα αποδειχθεί δύσκολο να καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του.

Την ίδια στιγμή, η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά βρίσκεται απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε. Τότε, η μόνη της λύση είναι να στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο. Μία κίνηση, όμως, η οποία προκαλεί καινούριες αναταράξεις στα δύο ζευγάρια. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο θα τον οδηγήσει σε μια περίεργη ανακάλυψη που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δολοφονίες των κοριτσιών αλλά και σε απόκρυφα και μυστικιστικά μονοπάτια.

 

“Η Μάγισσα”: Ο Σίλβιο ανακαλύπτει το παρελθόν του Τζουζέπε

Η Πανδώρα είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει έναν νέο οικισμό και ο Σίλβιο της παρέχει βοήθεια. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεργαστεί για την υλοποίηση των σχεδίων της με τη Ρενάτα. Η συνύπαρξη των δύο γυναικών για τη δημιουργία του οικισμού κάθε άλλο παρά ευοίωνη προμηνύεται, καθώς και οι δύο πια δείχνουν ξεκάθαρα πως δυσανασχετούν. Κι ενώ ένα μήνυμα απ’ τη Βενετία φέρνει καινούρια προβλήματα στη Μάνη, η Πανδώρα πείθει τον Τζουζέπε να κάνει μια ανίερη συμμαχία με τον Μήτρο Γερακάρη. Φυσικά, ο τελευταίος δέχεται και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για τα κρυφά του σχέδια.

Παράλληλα, ο διοικητής του Μυστρά αποκαλύπτει στον Σίλβιο το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε. Την επομένη, η Λεώνη και ο Άδωνις πέφτουν στα χέρια των Ενετών ύστερα από μια μακάβρια αποκάλυψη και ο Αντόνιο στρέφεται σ’ έναν ερημίτη πνευματικό, ζητώντας τη βοήθεια του προκειμένου να λύσει τον πιο επικίνδυνο γρίφο που έχει συναντήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου