Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η Σαλώμη πέφτει στα δίχτυα του Τάκου

Νέο επεισόδιο, απόψε στις 21.00 στον Alpha

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, Νέο επεισόδιο: Οι απειλές του Σώτου γίνονται όλο και πιο πιεστικές στην αδελφή Κατσάμπα. Γιατί είναι ο μόνος Παπαριώτης που είναι σίγουρος ότι ο σκελετός δεν ανήκει στην Αγία Καλέντουλα. Η Κατσάμπα δεν ξέρει τι να κάνει για να ξεφύγει και ξαφνικά της μπαίνει η ιδέα να κρύψει το σκελετό της πεθεράς της Αλέξις και να βάλει στη θέση του έναν αρχαίο σκελετό από μια ανασκαφή που γίνεται έξω από την Παπαριά.

Ταυτόχρονα η όμορφη Σαλώμη πέφτει στα ερωτικά δίχτυα του Τάκου και τον αγαπάει ξαφνικά και παθιασμένα. Τον ίδιο καιρό ο Οσμάν Βουρδάμπεης και η γυναίκα του Χαντισέ οργανώνουν προσεκτικά ένα ένα τα βήματα τους για να ολοκληρωθεί ο γάμος του αιώνα, όταν θα ενώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους η κόρη τους Αϊσέ και ο γιος του Βαρόνου και της Ζανέτ Σεβαστού, Λάμπρος.

Ενώ ο αδερφός του Πανάγος ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο την αδελφή Κατσιμίχα. Και ο Μιχαλιός Βροντάκης μαθαίνει ότι η αδερφή του Μαρουσώ έχει ερωτική σχέση με τον Τέρη Φορτουνάκη. Τέλος, η Σαλώμη απογοητεύεται όταν διαπιστώνει με τα ίδια της τα μάτια, ότι ο όμορφος Τάκος, της είναι άπιστος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου