Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Διάφανη αγάπη”, νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 21/10

Στις 22:30

Μια δολοφονία που έχει συγκλονίσει τους πάντες, ένας νεκρός που κινείται ανάμεσα σε δύο κόσμους, μια γυναίκα μόνη και βυθισμένη στον πόνο και την απόγνωση, καλά κρυμμένα μυστικά και πρόσωπα που αποκαλύπτονται σιγά σιγά, ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις…

Η αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha «Διάφανη αγάπη», που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έρχεται με νέο ανατρεπτικό επεισόδιο τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 22:30.

Ζώντας έναν εφιάλτη, ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του, κατά την οποία γίνεται μάρτυρας του πόνου των ανθρώπων που τον αγαπούσαν, περνά μπροστά από έναν ένα ξεχωριστά και προσπαθεί να δει αντιδράσεις και να καταλάβει ποιος τον νοιαζόταν και ποιος ήθελε το κακό του.

Ανάμεσα στους ζωντανούς όμως έχει μία παράξενη συνάντηση. Ο Ιάσωνας Βεργής, ένας μυστηριώδης άνδρας ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό, λέει στον Στέφανο πώς μπορεί να παρέμβει τελικά στον κόσμο των ζωντανών.

Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να διεξαγάγει έρευνα. Η υπόθεση της δολοφονίας του στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τον έμπορο ναρκωτικών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του, έχει κλείσει.

Ο Στέφανος αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη βοήθεια της Φωτεινής, και εκείνη αυτή τη φορά ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί απ’ αυτόν δέχεται να τον βοηθήσει.

Στο μεταξύ, η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων του Στέφανου στην Άννα πέρα από την βαθιά θλίψη, της δημιουργούν και ερωτηματικά. Ξεκινά μια ανεπίσημη έρευνα για να ανακαλύψει αν υπήρχε άλλη γυναίκα στην ζωή του.

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

«Διάφανη αγάπη», νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 22:30.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου