Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Έχω παιδιά”: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Νέες διασκεδαστικές ιστορίες από την απρόβλεπτη καθημερινότητα των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια 5-7 της σειράς «Έχω παιδιά».

“Έχω παιδιά”:Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζονται και θα πρέπει να ξεφορτωθούν. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα. Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια.

Έχω Παιδιά- Αποθέωση στο X: «Ό,τι καλύτερο κι απολαυστικό»

Έχω Παιδιά: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 5-7

Η Στέλλα βοηθάει την Σάρα και τον Μιχάλη στο επεισόδιο 5

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι σου από αυτά που χρειάζεσαι. Η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% της «σαβούρας» αλλά όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.

Έχω Παιδιά: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 5-7

Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος στο επεισόδιο 6

Ο Μιχάλης και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και σαν αποτέλεσμα η Χαρά συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής που έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ενώ ο Τάσος βρίσκει ένα αρκετά αντισυμβατικό χόμπι. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος για μία φωτογράφιση της δουλειάς του. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.

Έχω Παιδιά: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 5-7

Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια στο επεισόδιο 7

Ο Τάσος κάνει μια ζημιά στο σχολείο και όλη η οικογένεια πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς από το κανονικό. Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια, μέσα από μία ειδική διατροφή, ενώ ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Σταύρου, εγκαθιστά συναγερμό στο σπίτι από φόβο μην τους κλέψουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου