Σειρές

“Μαύροι Πίνακες”: Ψάχνοντας στο δωμάτιο της Ισαβέλλας, η Ιόλη ανακαλύπτει ένα ακόμα στοιχείο – Ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω

Απόψε Παρασκευή 18/10 στις 22:30

Η ανατρεπτική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα καθηλώσει.

Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη. Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο. Ένας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά…

 

Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο:

Η Άννα ανακρίνει τους καθηγητές της Ισαβέλλας. Ανάμεσά τους, είναι και ο άνδρας της αδελφής της, ο Μηνάς. Τους ενημερώνει όλους ότι θα διεξαχθεί άμεσα έλεγχος DNA στους άντρες που βρίσκονταν στο στενό κύκλο του θύματος.

Ο Μηνάς κλονίζεται και αυτό προκαλεί μια καινούργια ένταση στο γάμο του με την Έλλη, ο οποίος ήδη κρεμόταν από μία κλωστή.

Η Ιόλη και ο Άλκης ανακαλύπτουν ότι από το δωμάτιο της Ισαβέλλας λείπει ο υπολογιστής της. Καταλαβαίνουν ότι ο πατέρας της έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αναζητήσει ο ίδιος τον δράστη.

Παράλληλα, ο Άλκης προσπαθεί να πλησιάσει την Ιόλη, αλλά εκείνη παραμένει απόμακρη και αφοσιωμένη αποκλειστικά στη δουλειά της. Ψάχνοντας στο δωμάτιο της Ισαβέλλας, η Ιόλη ανακαλύπτει ένα ακόμα στοιχείο. Παράλληλα, τα ευρήματα από το κινητό της Ισαβέλλας αποκαλύπτουν τη σχέση της με τον Μηνά.

Ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Άννα από τον Νίκο θα φέρει τα πάνω κάτω και θα εντείνει περισσότερο την ήδη έκρυθμη κατάσταση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version