Σειρές

“Έχω παιδιά”: Η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά

Απόψε κάνει πρεμιέρα στις 21.00

Η Σάρα και ο Μιχάλης κάνουν μια προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν.

Από την άλλη, μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ενώ λίγες μέρες μετά η Σάρα αποφασίζει να επιστρέφει στη δουλειά και ζητάει βοήθεια από το περιβάλλον της.

 

Δείτε επίσης: “Έχω παιδιά”: Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA

 

Ο Μιχάλης και η Σάρα έχουν δύο μικρά παιδιά. Από την καθημερινότητα που υπάρχει στο σπίτι, κάποια στιγμή συνειδητοποιούν ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει πως για χρόνια μπορεί να μην καταφέρεις να ανταλλάξεις με τον αγαπημένο σου μια ολοκληρωμένη κουβέντα, θέλοντας, λοιπόν, να έρθουν πιο κοντά, βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού. Ομως αυτό αποδεικνύεται τελικά πολύ πιο δύσκολο από ό,τι περίμεναν. Την ίδια ώρα, μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Από την άλλη, η Ιωάννα και ο Εκτορας παίρνουν μία απόφαση. Συγκεκριμένα, να χαρίσουν όλα τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού. Οι μέρες περνούν και η Σάρα με τον Μιχάλη πελαγώνουν, καθώς οι υποχρεώσεις τους αυξάνονται συνεχώς και οι ευθύνες που συνοδεύουν τα παιδιά κάνουν την καθημερινότητά τους ακόμα πιο απαιτητική.

Λίγο αργότερα, ο Μιχάλης και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να κάνουν μία σχολική εργασία του Τάσου αντί για εκείνον. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σάρα αποφασίζει να επιστρέφει ξανά στον επαγγελματικό στίβο. Έτσι, λοιπόν, ζητάει τη βοήθεια των αγαπημένων της προσώπων. Την επομένη, η οικογένεια Πολίτη περνάει όλη τη μέρα της στην παιδική χαρά. Εκεί, ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με ένα ψέμα που έχει πει. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα και η Σάρα συναναστρέφονται με τον ωραίο πατέρα του πάρκου, ο Σταύρος ξαναγίνεται παιδί, ενώ η Ιωάννα και ο Εκτορας αναζητούν μία χελώνα. Λίγο μετά, ο Μιχάλης και η Σάρα αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από τους παππούδες και η κυρία Αντιγόνη και ο κυρ Στέλιος κάνουν ό,τι μπορούν για να τους κάνουν να το μετανιώσουν. Παράλληλα, το όνειρο του Μιχάλη για μία συνέντευξη με τα Σώματα Ασφαλείας καταποντίζεται εξαιτίας του Τόνι. Την ίδια στιγμή, η Σάρα προσπαθεί να συνετίσει τα νέα της αφεντικά στο κομμάτι των εξόδων.

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version