Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά” Spoiler: Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν Πανδώρας – Σίλβιο

Τι θα δούμε προσεχώς

Η Πανδώρα, σε μία συνάντηση με τη Ρενάτα, της αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν που τη συνδέει με τον Σίλβιο και από εκείνη τη στιγμή τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στον γάμο τους.

Παράλληλα, ο Μήτρος οργανώνει μία ληστεία στον πύργο των Λασκαραίων, ενώ ο δολοφόνος της Φωτεινής ξεσκεπάζεται.

Η πληροφορία που δίνει ο Αντόνιο για τον δολοφόνο της Φωτεινής ανατρέπει τα δεδομένα για την ενοχή του Γιώργη και οδηγεί τον Τζουζέπε και τον Σίλβιο στον Μυστρά. Εν τω μεταξύ, μετά τις απειλές της Πανδώρας, η Λεώνη δίνει εντολή στους συνεργάτες της να φύγουν από την Κάτω Μάνη. Παράλληλα, ο Γιώργης πείθει τον Μήτρο να δώσει μια ηχηρή απάντηση τόσο στον Λάσκαρη όσο και στους Ενετούς και ο Γερακάρης ετοιμάζει αντίποινα, που ξέρει όμως πως θα φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Την επομένη, η Ρενάτα έχει μία συνάντηση με την Πανδώρα, η οποία θα της αλλάξει τη ζωή. Συγκεκριμένα, η τελευταία τής εξομολογείται το ερωτικό παρελθόν της με τον Σίλβιο και η Ρενάτα συγκλονίζεται έπειτα από την ομολογία της.

 

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα -Επικός Γιώργος Παπαγεωργίου για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές: “Παίρνω το αίμα μου πίσω”

 

Το ίδιο βράδυ, μια επιδρομή από λήσταρχους ταράζει τον πύργο των Λασκαραίων, ενώ δύο καινούριοι θάνατοι θα φανερώσουν… τον ίδιο τον διάβολο. Από την άλλη, ο Σίλβιο ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του Τζουζέπε και αντιλαμβάνεται πως έχει να αντιμετωπίσει έναν ύπουλο εχθρό. Την ίδια στιγμή, η βεβαιότητα του Νικήτα Λάσκαρη ότι ο Μήτρος Γερακάρης βρίσκεται πίσω από τη ληστεία των οπλισμών από τον πύργο του θα προκαλέσει νέους τριγμούς ανάμεσα στις δύο σειριές. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φαίνεται πως η Ρενάτα δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται όσα έμαθε από την Πανδώρα και δεν αργούν να εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Σίλβιο.

Η γυναίκα είναι απόμακρη απέναντί του κι εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Ωστόσο, η Ρενάτα νιώθει πως δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί ξανά όσο η Πανδώρα βρίσκεται ανάμεσά τους. Ταυτόχρονα, ο πραγματικός δολοφόνος της Φωτεινής ξεσκεπάζεται, το μυστήριο όμως παραμένει. Κι ενώ ο Τζουζέπε αρχίζει να υποψιάζεται το ένοχο μυστικό της Πανδώρας, μια καταδικαστική απόφαση θα φέρει αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων.

 

Πηγή: My TV

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου