Σειρές

“Έχω παιδιά”: Ο Μιχάλης και η Σάρα βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA

Το παντρεμένο ζευγάρι, ο Μιχάλης και η Σάρα, βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν στην νέα κωμική σειρά του MEGA “Έχω παιδιά“.

Από την άλλη, μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ ο Έκτορας και η Ιωάννα αποφασίζουν να δωρίσουν τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού.

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι το να έχεις παιδιά σημαίνει πως για χρόνια μπορεί να μην καταφέρεις να πεις με τον σύντροφό σου μια ολοκληρωμένη κουβέντα. Οι δυο τους βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού, αλλά αυτό υποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι περίμεναν. Εν τω μεταξύ, μια παλιά γνωριμία του Σταύρου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ ο Εκτορας και η Ιωάννα αποφασίζουν να δωρίσουν όλα τα παιχνίδια του Μαξιμιλιανού.

Οι μέρες περνούν και ο Μιχάλης με τη Σάρα πνίγονται μέσα στον κόσμο των επιπλέον δουλειών που έρχονται μαζί μετά παιδιά. Λίγο μετά, η γυναίκα αποφασίζει να επιστρέφει και πάλι στον επαγγελματικό στίβο και ζητάει τη βοήθεια των κοντινών της προσώπων. Παράλληλα, ο Μιχάλης και ο Σταύρος αναλαμβάνουν να κάνουν μία σχολική εργασία του Τάσου αντί για εκείνον

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version