Σειρές

Opening στον ΑΝΤ1 για το VIP… γηροκομείο

Τι θα δούμε απόψε στη νέα κωμωδία “VIΠ-Καλά Γεράματα”

Πρεμιέρα απόψε στις 22.30 για τη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «VIΠ-Καλά Γεράματα», η οποία διαδραματίζεται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, εκεί όπου η τρίτη ηλικία ψάχνει δεύτερη ευκαιρία.

Στο Buona Mattina όλα δείχνουν τέλεια μέχρι τη συντέλεια!

«Καλύτερα σε γηροκομείο, παρά σε παγκάκι», τιτλοφορείται το αποψινό πρώτο επεισόδιο. Ο Αντώνης (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος) ακυρωμένος stand-up comedian, δέχεται έξωση από τη σπιτονοικοκυρά του, επειδή της χρωστάει ενοίκια. Ακολουθεί τον φίλο του Φώτη (Σταύρος Τσουμάνης) στο γηροκομείο, όπου δουλεύει ο αδερφός του, Νικόλας (Βίκτωρας Πέτσας), προκειμένου να περάσουν τη βραδιά. Το ίδιο βράδυ, η Ζανέτ (Χριστίνα Τσάφου), την οποία φροντίζει ο Νικόλας, του κληροδοτεί το σπίτι της στο Παρίσι. Αλλά αυτός εξαφανίζεται. Ο Αντώνης μπαίνει κρυφά στη μονάδα κι «εγκλωβίζεται» στο δωμάτιο του Σωτήρη (Δημήτρης Μαυρόπουλος), ενώ γνωρίζει τον πάντα στριφνό Θεόφιλο (Τάσος Χαλκιάς). Την επομένη, παρότι δεν συμπαθεί τους ηλικιωμένους, η φροντίστρια Τζωρτζίνα (Μαρία Πετεβή) δέχεται την πρόταση της Ματίνας (Άννα Κουτσαφτίκη) να προσληφθεί στη θέση του Νικόλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ως γκεστ, θα δούμε και τον Γιάννη Μπέζο.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version