Σειρές

Ταμπού: Backstage από τα γυρίσματα της σειράς στα Γιάννενα

Το αστυνομικό δράμα σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου έχει ως βασικό καμβά την πόλη της Ηπείρου

Η εκπομπή Buongiorno βρέθηκε στα Γιάννενα για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA, «Ταμπού». Το αστυνομικό δράμα σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου έχει ως βασικό καμβά την πόλη της Ηπείρου.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σετ και μίλησε με νέους και αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς στα διαλείμματα των απαιτητικών γυρισμάτων. «Είναι μια σπάνια συνεργασία γιατί είναι σαν ένα γλυκό που δένει, είναι σαν να είμαστε μια παρέα που έχουμε το ίδιο χιούμορ και τους ίδιους προβληματισμούς σαν άνθρωποι, όχι σαν ρόλοι» σημείωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Μιλώντας για τον ρόλο του, ο ηθοποιός της σειράς είπε: «Είμαι ένας πιλότος, είμαι ένας άνθρωπος που όπως και οι υπόλοιποι κρύβει πολλά μέσα του, φοράει τη μάσκα του. Η μάσκα είναι το χιούμορ του». Όπως έχουμε δει στα πρώτα επεισόδια του «Ταμπού», ο Γαβριήλ θεωρείται βασικός ύποπτος στην υπόθεση του πτώματος που βρέθηκε στη λίμνη. «Είναι μια κατάσταση που μπλέκεται ο Γαβριήλ παρά τη θέλησή του και του είναι κ αι πολύ άβολο» αναφέρει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Στην κάμερα του Buongiorno όμως μίλησαν και τα τηλεοπτικά παιδιά του Λουκιανού και της Μάρθας (Μέμος Μπεγνής και Κατερίνα Μισιχρόνη), η Χριστιάνα Βατίστα και ο Θάνος Λάμπρου. «Υποδύομαι ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο πάει ακόμα στο σχολείο το οποίο προσπαθεί να ενηλικιωθεί και να ζήσει τον έρωτά της και ίσως αυτό την βάλει σε περίεργα μονοπάτια. Είναι ένας κόντρα ρόλος» σημειώνει η νεαρή ηθοποιός.

«Η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου είναι απίστευτή, είναι ένας απίστευτα χαρισματικός και ευφυής άνθρωπος» προσθέτει. «Ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ κοντά σε εμένα. Είναι παρορμητικός, έχει όνειρα» σχολιάζει ο Θάνος Λάμπρου.

Για την ιδιαιτερότητα του ρόλου της στο «Ταμπού» μιλά και η Μαρίλια Μητρούση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν συστήθηκα στο κοινό με τον καλύτερο τρόπο, μια φοιτήτρια να κάνει μια δουλειά που δεν είναι και πολύ ωραία. Έχω στόχο να φύγω στο εξωτερικό για να φύγω από αυτή τη ζωή που την κάνω αλλά δεν την θέλω, δηλαδή να δίνω το σώμα μου και να βγάζω χρήματα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version