Σειρές

“Γη της Ελιάς” Spoiler: Μια ανακάλυψη και μια σύλληψη – σοκ φέρνουν τα πάνω κάτω

Τι θα δούμε προσεχώς

Άκρως συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Σύντομα η παράνομη δράση της Νόρας έρχεται στο φως και η γυναίκα συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο Μιχάλης τη χωρίζει.

Παράλληλα, η Ισμήνη ανακαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του Δημοσθένη. Όπως έχουμε δει, πίσω από το γλυκό πρόσωπο της Νόρας, κρύβεται μία σατανική γυναίκα που για χάρη του χρήματος βλάπτει αθώα παιδιά, εμπλέκοντάς τα σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Ωστόσο, πολύ σύντομα η εγκληματική της δράση έρχεται στο φως με άκρως απρόσμενο τρόπο. Ο άνθρωπος που αρχίζει να την υποπτεύεται μετά την απαγωγή του κοριτσιού στο πάρκο είναι ο Παρασκευάς.

0 νεαρός άντρας, που δεν γνώριζε τη σύντροφο του Μιχάλη Χατζή, την ώρα της αρπαγής είχε δει τη Νόρα και το κοριτσάκι να μπαίνουν στο αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος έκανε βόλτα με τον Μιλτιάδη και τη μικρή Στελλίτσα. Σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, ο Παρασκευάς παρατήρησε εξονυχιστικά τη Νόρα, καθώς είναι μία πανέμορφη γυναίκα που του προκάλεσε εντύπωση. Ύστερα από λίγο, έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο παιδί έπεσε θύμα απαγωγής… Μερικές ημέρες αργότερα, η πανούργα παιδοψυχολόγος πηγαίνει στο καφενείο του Πότη. Λίγο μετά, φτάνει εκεί και ο Παρασκευάς. Τότε ο μουσικός παρατηρεί κάτι επάνω της που τον αφήνει άναυδο… Η αρραβωνιαστικιά του Χατζή φοράει στο πόδι της το ίδιο βραχιολάκι που φορούσε και η γυναίκα που συνόδευε το κοριτσάκι στο πάρκο! Η διαπίστωση αυτή τον ταράζει και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Η Αριάδνη άγρια χτυπημένη και ανάπηρη – Η αποκάλυψη της Ειρήνης Τάσσου

 

Τότε αποφασίζει, όσο ακραίο και αν είναι, να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία. Πηγαίνει, λοιπόν, στον Κουράκο και του αποκαλύπτει ότι η Νόρα Κοσμάτου είναι η γυναίκα που άρπαξε το κοριτσάκι από την παιδική χαρά. 0 αστυνόμος δεν είναι βέβαιος ότι όσα του καταγγέλλει ο Παρασκευάς είναι αληθή, οφείλει όμως να ερευνήσει την πληροφορία. Έτσι, βάζει αστυνομικούς να παρακολουθούν κάθε βήμα της Νόρας. Εν τω μεταξύ, εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και όταν δεν τη βλέπει κανείς αρπάζει την Αγγελική με την πρόφαση ότι πηγαίνουν για παγωτό. Ωστόσο, η ιστορία αυτή έχει αίσιο τέλος, καθώς λίγο αργότερα η μικρή επιστρέφει στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς συζητάει με τον Λυκούργο όσα τον προβληματίζουν και του αποκαλύπτει τα πάντα για τη Νόρα. Μερικά εικοσιτετράωρα μετά η Νόρα ετοιμάζεται να αρπάξει ένα αγοράκι, όμως ο Κουράκος βρίσκεται στο κατόπι της και τη συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω την ώρα της αρπαγής.

Αμέσως, η γυναίκα οδηγείται με χειροπέδες στο τμήμα και σύντομα καταλήγει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Η είδηση της σύλληψής της συγκλονίζει ολόκληρη τη Μάνη και κάνει τον Μιχάλη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ω άντρας, που μέχρι στιγμής δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την παράνομη δράση της αρραβωνιαστικιάς του, θυμωμένος και ντροπιασμένος που ετοιμαζόταν να παντρευτεί μία τέτοια γυναίκα, τη χωρίζει. Συγχρόνως ο άντρας βιώνει την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι και ο ίδιος έχει ανάμειξη στην εγκληματική οργάνωση. Έτσι, ζει πολύ δύσκολες ώρες απομόνωσης και ταπείνωσης… Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να δηλώσει στον Ισίδωρο την παραίτησή του με σκοπό να εγκαταλείψει άμεσα τη Μάνη

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version