Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Grand Hotel” Spoiler: Ο Ιορδάνης θεωρείται ύποπτος για φόνο

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του “Grand Hotel“.

Ο Ιορδάνης θεωρείται ύποπτος για φόνο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναστάτωση στη μητέρα του, την Κυβέλη. Στη συνέχεια, όπως θα δούμε, συλλαμβάνεται ένας αθώος, ο Νικόλας.

Ο Ιορδάνης είναι ένας άνθρωπος που επιδίωκε πάντα να τραβά την προσοχή των γονιών του. Μάλιστα, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έμπλεξε με τον τζόγο, το αλκοόλ, τα παράνομα στοιχήματα και με κοπέλες ελευθερίων ηθών. Στα προσεχή επεισόδια ο νεαρός καλείται να πληρώσει κάποιες επιπολαιότητές του, καθώς ο Βλάσσης τον εκβιάζει για το φόνο μιας κοπέλας. 0 ίδιος σαστίζει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ τα πράγματα παίρνουν μεγάλες διαστάσεις μιας και ο αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός στρέφει τις έρευνές του προς το «Grand Hotel».

Σύντομα, μάλιστα, καταφέρνει να έχει στα χέρια του το πολυπόθητο ένταλμα έρευνας για το ξενοδοχείο και δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει τον δολοφόνο. Όμως η Κυβέλη Γαζή σκοπεύει να μην αφήσει τίποτα να διαταράξει την ηρεμία του ξενοδοχείου της! Μάλιστα, όταν ο Ιορδάνης τής αποκαλύπτει πως έχει μπλέξει άσχημα, καθώς δέχεται εκβιασμό’ για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, της Ρόζας, εκείνη τρελαίνεται! Οι μέρες περνούν και η έρευνα του Χρόνη στο «Grand Hotel» αποδεικνύει ότι η σπασμένη λεπίδα στο πτώμα της Ρόζας είναι από ένα χρυσό μαχαίρι του ξενοδοχείου και έτσι οδηγείται μπροστά στον πρώτο ύποπτο που θα μπορούσε να το κλέψει για να σκοτώσει. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα αναστατώνει το προσωπικό με την ανατριχιαστική ανακοίνωση της δολοφονίας της κοπέλας. Σύντομα, τα πράγματα παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο Βλάσσης αιφνιδιάζει τον Χρόνη με μία αποκαλυπτική μαρτυρία: η Ρόζα, τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας της, ήταν με τον Ιορδάνη. Αμέσως ο νεαρός μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων, ενώ μία καμαριέρα βρίσκει κάτω από το στρώμα του Ιορδάνη το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η Ρόζα. Τότε η Κυβέλη βάζει σε εφαρμογή ακόμα ένα σατανικό σχέδιο για να γλιτώσει ο γιος της.

Συγκεκριμένα, ζητάει από τον Ιορδάνη να δράσει άμεσα και να τοποθετήσει το φονικό όπλο στο δωμάτιο κάποιου άλλου. Έτσι, λοιπόν, ο νεαρός βρίσκει το κατάλληλο θύμα. Λίγο μετά, ο Χρόνης ανακαλύπτει το πειστήριο του φόνου, το χρυσό μαχαίρι, στο κρεβάτι του Νικόλα. 0 τελευταίος, που δεν έχει καμία ανάμειξη με το έγκλημα, αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία. Όμως ο Χρόνης τού περνάει χειροπέδες και η Αστυνομία τον συλλαμβάνει. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στο πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ η μητέρα του, η Αγγέλα, είναι συγκλονισμένη. Η ίδια γνωρίζει πως ο γιος της είναι αθώος και χωρίς φόβο έρχεσαι αντιμέτωπη με την Κυβέλη, στην οποία θέτει ένα δίλημμα που θα την κάνει να λυγίσει.

 

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου