Σειρές

“Άγιος Έρωτας” Spoiler: O Πατέρας Νικόλας χωρίζει Χλόη και Αργύρη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ALPHA “Άγιος έρωτας” έκανε πρεμιέρα με ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο.

Στα πρώτα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τον έρωτα της Χλόης Μαρκοπούλου με τον εργάτη Αργυρή.

Ωστόσο, σύντομα η κοπέλα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της εξαιτίας του πατέρα Νικολάου. Παράλληλα, ο Παύλος βάφει τα χέρια του με αίμα.

Ο Παύλος σκοπεύει να χωρίσει τη Χλόη από τον Αργύρη, αλλά εκείνοι αποφασίζουν να κλεφτούν. Αφού το σκάνε, διανυκτερεύουν σ’ έναν αχυρώνα. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ κάνουν για πρώτη φορά έρωτα! Ωστόσο, το μυαλό της Χλόης δείχνει να μην είναι συγκεντρωμένο, καθώς φέρνει συνεχώς στον νου της τη μορφή του πατέρα Νικολάου, του νέου παπά της περιοχής, που είναι ο προστάτης της από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο δεσμός της με τον Αργύρη.

 

Δείτε επίσης: “Άγιος έρωτας”: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος “αναστάτωσε” τους χρήστες των social media

 

Τα λόγια του ιερέα περί ηθικής έχουν επηρεάσει την κοπέλα, η οποία από το πρώτο λεπτό που τον αντίκρισε γοητεύτηκε από την παρουσία του. Την επομένη πηγαίνει με τον Αργύρη στον σταθμό του τρένου για να το σκάσουν. Όμως λίγο πριν από την αναχώρηση, τα λόγια του παπά κατακλύζουν ξανά το μυαλό της Χλόης και τότε συνειδητοποιεί την τρέλα που πάει να κάνει. Έτσι, του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να τον ακολουθήσει. Έκπληκτος ο Αργύρης τής ζητάει να αλλάξει γνώμη, αλλά η Χλόη τον εγκαταλείπει. Με τον δικό του τρόπο, λοιπόν, ο πατέρας Νικόλαος συμβάλλει στον χωρισμό του ζευγαριού, καθώς η γοητεία που ασκεί πάνω στη Χλόη είναι ακαταμάχητη. Στο μεταξύ, ο Παύλος έχει παράνομο δεσμό με τη Χριστίνα, τη σύζυγο του καλού του φίλου Κλεάνθη. Την ίδια ώρα, η γυναίκα του βάζει έναν ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί, διότι υποψιάζεται ότι την απατό.

Λίγο αργότερα, ο Παύλος λαμβάνει έναν ανώνυμο φάκελο με φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται μαζί με την ερωμένη του, και αντιλαμβάνεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό του. Στη συνέχεια, ο ντετέκτιβ αρχίζει να εκβιάζει τον Μαρκόπουλο. Τότε ο Παύλος κανονίζει μία συνάντηση μαζί του και η κουβέντα τους εξελίσσεται με απρόβλεπτο τρόπο, χωρίς να λυθεί η υπόθεση του εκβιασμού. Ο Μαρκόπουλος παίρνει την απόφαση να απαλλαγεί για πάντα από το πρόβλημα, βγάζοντας από τη μέση τον άντρα που μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή. Όταν συναντιούνται ξανά, οι δύο άντρες είναι οπλισμένοι. Την ώρα που ο ντετέκτιβ βγάζει το περίστροφό του και σημαδεύει τον Παύλο, ο Μαρκόπουλος τον αιφνιδιάζει και τον πυροβολεί εν ψυχρώ, αφαιρώντας του τη ζωή.

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version