Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Τον Οκτώβριο ο Β’ κύκλος της “Έρημης χώρας” – Τα 8 επεισόδια θα προβληθούν στο ERTFLIΧ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

H «Έρημη χώρα», η οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, επιστρέφει στην ΕΡΤ.

Τα γυρίσματα του β’ κύκλου της σειράς, πολύωρα κι εντατικά, ολοκληρώθηκαν και αποτυπώνουν την υποβλητική ατμόσφαιρα που κατέγραψε ο φακός της ΕΡΤ σε ημέρες γεμάτες ένταση και καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά με θετική διάθεση και αστείρευτη ενέργεια.

Στο χώρο του Στρατοδικείου Αθηνών, στις αίθουσες του οποίου εκτυλισσόταν η δράση, καθώς και στην Κηφισιά, στα γραφεία που είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για να στεγάσουν τις δομές της κοινωνικής υπηρεσίας, ηθοποιοί και συντελεστές, σε απόλυτο συντονισμό, έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Κηφισιά, η Παιανία, το Στρατοδικείο Αθηνών, οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, ο Μαραθώνας, όπου βρίσκεται το κτήμα με το σπίτι του Λουκά, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ολοήμερο «κινηματογραφικό» γύρισμα.

Ο β’ κύκλος της σειράς (οκτώ επεισοδίων), παραγωγής ERTFLIX, θα προβληθεί αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ πριν από τη μετάδοσή της στην ΕΡΤ1.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της σειράς κάνουν πρεμιέρα στο ERTFLIX στις 18 Οκτωβρίου και τα επόμενα τέσσερα επεισόδια θα προβληθούν την 1η Νοεμβρίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 26/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου