Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ταμπού”: Πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίο – Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια;

Οι φωτογραφίες και οι περιλήψεις των δύο πρώτων επεισοδίων

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, Ταμπού, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και υπόσχεται να προσφέρει ανατροπές και αστυνομικό μυστήριο στους τηλεθεατές.

Με πολύχρωμο καμβά την πόλη των Ιωαννίνων, η νέα πρόταση μυθοπλασίας του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, ανοίγει την αυλαία με διπλό και συνταρακτικό επεισόδιο. Το πτώμα μιας γυναίκας ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Πόσα μυστικά – ταμπού από το παρελθόν αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι; Ποια συμφέροντα έρχονται να αγνοήσουν τους ηθικούς κανόνες;

Ένα ψηφιδωτό από συνταρακτικές ιστορίες αρχίζει να αποκαλύπτεται από το βράδυ της Κυριακής.

Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια του Ταμπού;

Στο χειμωνιάτικο σκηνικό των Ιωαννίνων, στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα, μια παρέα φοιτητών περνάει τον χρόνο της με γέλια και πειράγματα, όταν ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης σπάει για να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε: το πτώμα μιας γυναίκας που φορά στο λαιμό της ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα Γιαννιώτικης τέχνης! Οι φοιτητές τρομάζουν, αλλά πιο πολύ ανησυχούν εκείνοι που εμπλέκονται στο έγκλημα που συνδέεται με μια ιστορία οικογενειακού πόνου και απόγνωσης.

Η αστυνόμος Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Η πόλη είναι ανάστατη, αλλά συνεχίζει τον γρήγορο ρυθμό της ζωής της και η οικογένεια Καρτάλη ζει την καθημερινότητά της. Η βράβευση του καθηγητή Λουκιανού Καρτάλη (Μέμος Μπεγνής) από το Πανεπιστήμιο γεμίζει με υπερηφάνεια τους δικούς του ανθρώπους, αλλά η τελετή δεν θα έχει την αναμενόμενη έκβαση αφού ο καθηγητής για ανεξήγητους λόγους θα εξαφανιστεί. Ο Έκτορας Καρτάλης (Ιάσονας Χρόνης), ο μικρότερος γιός της οικογένειας, δημοσιογράφος, ανακοινώνει στη γυναίκα του, τη Μελία (Νίκη Βακάλη), την απόφασή του να χωρίσουν αφού είναι ερωτευμένος με την Πέρσα (Δώρα Μπηλιώνη) η οποία δουλεύει μαζί του στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Πέρσα όμως είναι αδελφή της Μάρθας (Κατερίνα Μισιχρόνη), συζύγου του Λουκιανού και τα πράγματα περιπλέκονται. Τα δικά του προβλήματα αντιμετωπίζει και ο δεύτερος αδερφός, ο Γαβριήλ Καρτάλης (Θεοχάρης Ιωαννίδης), πιλότος στο επάγγλεμα, καθώς επιστρέφει στην πόλη παντρεμένη η Ελισάβετ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), η γυναίκα που ερωτεύτηκε κάποτε με πάθος. Μυστήριο αποτελεί για την κοινωνία των Ιωαννίνων η αδελφή της οικογένειας, η Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση), η οποία μοιράζεται με τα αδέλφια της ένα μυστικό – ταμπού, από την εφηβεία της…

Η εξαφάνιση του Λουκιανού εξακολουθεί να κρατάει σε αγωνία τη σύζυγο του, τη Μάρθα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια Καρτάλη. Στο μεταξύ, στις όχθες του Βοϊδομάτη, η Αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Κάποιοι από την παρέα των φοιτητών προσάγονται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση.

Oι φωτογραφίες από τα επεισόδια:

 

Η Μελία επισκέπτεται τον γυναικολόγο της έχοντας στο μυαλό της ένα κρυφό σχέδιο για να χωρίσει τον Έκτορα από την Πέρσα. Ο Μηνάς Δενδρινός (Γιωργής Τσαμπουράκης), ο ψυχίατρος και φίλος των αδερφών Καρτάλη, προσπαθεί να καθησυχάσει τον αργυροχρυσοχόο Σταύρο (Χριστόδουλος Μαρτάς) σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του πτώματος της γυναίκας στη λίμνη. Σχέση όμως με την εκλιπούσα φαίνεται πως είχε και ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης). Οι μέρες περνάνε και όταν τελικά ο Λουκιανός εμφανιστεί, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει την δικαιολογία που προβάλλει για την απουσία του, αφού κι ο ίδιος είναι πολύ μπερδεμένος.

Μια συζήτησή του με τον Μηνά, θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Ένας ανώνυμος φάκελος φτάνει στα χέρια του Λουκιανού και το περιεχόμενό του θα τον βάλει για τα καλά σε έναν ασύλληπτο εφιάλτη!

Πρωταγωνιστούν:

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής

Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη

Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς

Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης

Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου

Λευτέρης Ζαμπετάκης, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν:

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd
Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου