Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Ο Παρασκευάς χτυπάει τον Δημοσθένη

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς

Απρόσμενες ανατροπές που κόβουν την ανάσα υπόσχεται στο τηλεοπτικό κοινό ο 4ος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, “Η γη της ελιάς“, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στα προσεχή επεισόδια οι σχέσεις του Παρασκευά και του Δημοσθένη φτάνουν στα άκρα και οι συνέπειες είναι ολέθριες.

Μία συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται να διαλύσει τη ζωή της Ειρήνης στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Η κοπέλα που, όπως θα δούμε, πέφτει θύμα απαγωγής, βιώνει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των κακοποιών που την κρατούν αιχμάλωτη. Μερικές ημέρες αργότερα και ενώ οι γονείς της και η Αστυνομία την αναζητούν με αγωνία, η περιπέτειά της ολοκληρώνεται με αίσιο τέλος. Ωστόσο, τα προβλήματα για την ίδια δεν έχουν σταματημό… Όσο η Ειρήνη κρατείται όμηρος, αρχίζει μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον πατέρα της, τον Δημοσθένη, και τον αρραβωνιαστικό της, τον Παρασκευά. Ο λόγος είναι ότι ο μαφιόζος κατηγορεί τον μουσικό ότι δεν πρόσεχε ιδιαίτερα την κόρη του. Κάποια στιγμή και παρόλο που η κοπέλα έχει επιστρέφει σώα, π αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άντρες κορυφώνεται…

 

Δείτε επίσης: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Οι 4 νέοι ήρωες της σειράς

 

Πλέον ο Παρασκευάς έχει σταματήσει να φοβάται τον άγριο μελλοντικό πεθερό του και τολμά να υπερασπίζεται τον εαυτό του όταν χρειαστεί. Όμως αυτή η στάση του δεν αρέσει καθόλου στον Δημοσθένη, καθώς είναι ένας άνθρωπος απόλυτος και αυταρχικός, που έχει μάθει να μην του φέρνουν αντιρρήσεις. Έτσι, κάποια στιγμή, πάνω σε έναν μεγάλο καβγά των δύο αντρών τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε όριο και καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Τότε ο Παρασκευάς ρίχνει μία δυνατή μπουνιά στον Δημοσθένη! Μάλιστα, στη συνέχεια ο νεαρός δηλώνει αμετανόητος για την πράξη του, ενώ ταυτόχρονα ισχυρίζεται ότι εκείνος τον χτύπησε πρώτος. Ο πόλεμος ανάμεσά τους δεν έχει τελειωμό και οι αλληλοκατηγορίες πέφτουν βροχή, γεγονός που φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τόσο την Ειρήνη όσο και την Ασπασία. Μάλιστα, ο Παρασκευάς, ως αντίποινα για τη στάση του Δημοσθένη και επειδή η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν και να διαλύσουν τον αρραβώνα τους.

 

Δείτε ακόμη: “Η Γη της Ελιάς” Spoiler: Η Ιουλία και ο Στάθης παντρεύονται

 

Η κοπέλα, που παραμένει πολύ ερωτευμένη μαζί του, προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Τελικά, οι δύο νέοι πραγματοποιούν ένα ταξίδι και εκεί οι εντάσεις και οι προστριβές, εξαιτίας των ακραίων γεγονότων που συνέβησαν, τους οδηγούν τελικά να πάρουν χωριστούς δρόμους. Μετά τον χωρισμό τους, νέα προβλήματα έρχονται στη ζωή της Ειρήνης και την οδηγούν στην απόφαση να σταματήσει να διεκδικεί την καρδιά του Παρασκευά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου