Σειρές

“Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την σειρά και τους ρόλους τους

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε στα γυρίσματα της σπαρταριστής κωμωδίας

Έρχεται σύντομα στον ALPHA η “Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα“, η σειρά που φέρει τις υπογραφές του επιτυχημένου διδύμου Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε στα γυρίσματα της σπαρταριστής κωμωδίας και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τη σειρά και το ρόλο τους.

Μιχάλης Ρέππας: «Η σειρά είναι μια παρωδία των κυριότερων θεματικών των σίριαλ που αρέσουν στον κόσμο και κάνουν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια αλλά και τα παλαιότερα χρόνια. Για να σας δώσω να καταλάβετε η Τζόυς κι εγώ είμαστε ρομά, πως ήταν τότε οι «Ψίθυροι καρδιάς» με την Ερατώ, η δικιά μας κόρη λέγεται Σαλώμη και την κάνει η Έλενα Χαραλαμπούδη».

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Θανάση και τον Μιχάλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια είναι πια οικογένεια για μένα. Νομίζω έχουμε αμοιβαία εκτίμηση. Ξέρω τον τρόπο που θέλουν να δουλεύουν ξέρω το χιούμορ και τη γραφή τους ως εκ τούτου δε βασανίζομαι»

Θάνος Μπίρκος: «Είναι μια αμιγώς καθαρή κωμωδία Ρέππα-Παπαθανασίου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θα γελάσουμε, θα χορέψουμε, κάποιοι θα ερωτευτούνε πολύ άσχημα και πολύ σφοδρά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε αυτή τη δουλειά».

Ίρις Πανταζάρα: «Είμαι η αδελφή Κατσιμίχα. Όλες οι αδελφές έχουν όνομα κάποιου μουσικού διδύμου, κάποιου συγγραφικού διδύμου».

Τζένη Διαγούπη: «Καλώς ήλθατε στο μοναστήρι μας. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα, έχω ξανασυνεργαστεί με τον Μιχάλη και τον Θανάση στο θέατρο, οπότε όταν ήρθε η πρόταση να κάνω την ηγουμένη Κατσάμπα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version