Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

O ΑΝΤ1 εγκαινίασε το “Grand Hotel” – Η ελληνική εκδοχή της σειράς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/9

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς…

Τις πύλες του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού ξενοδοχείου άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης ο ΑΝΤ1 σε εκπροσώπους των media και τηλεοπτικούς συντάκτες.

Η ελληνική εκδοχή του «Grand Hotel» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν από τα στελέχη του ΑΝΤ1 στα πλατό όπου γυρίζεται η νέα δραματική καθημερινή σειρά εποχής και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συντελεστές.

Η σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 και θα μεταφέρει το τηλεοπτικό κοινό στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου, εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Κηφισιά 1925, τρία χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο Πέτρος, ο τολμηρός αδερφός της, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας το σερβιτόρο, και ξεκινάει μια έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του. Θα προσπαθήσει να διεισδύσει στην καλή κοινωνία της εποχής, να αποκαλύψει ανείπωτες αλήθειες και σοκαριστικά μυστικά και να «ανοίξει» κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές.

 

Δείτε επίσης: Grand Hotel: Αυτοί είναι οι ήρωες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ΑΝΤ1

 

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης, κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μιας νέας, προοδευτικής γυναίκας, με ανοιχτό μυαλό, που για να σώσει την οικογενειακή περιουσία, αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί το φιλόδοξο και υπολογιστικό διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα.

Πόσα μυστικά βρίσκονται πίσω από την καθωσπρέπει βιτρίνα του «Grand Hotel»;

Ποιες αλήθειες είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά και τα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου; Μπορεί ένας έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του; Οι απαντήσεις έρχονται στον ΑΝΤ1.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 13/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου