Σειρές

“Έχω παιδιά”: Το επικό βίντεο για την πρώτη μέρα στο σχολείο – “Καλή σχολική χρονιά”

Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, του ιδανικού συζύγου, της επιτυχημένης καριέρας και της τέλειας οικογένειας

Στα social media του Mega ανέβηκε ένα βιντεάκι από τη νέα σειρά “Έχω παιδιά” με αφορμή τον αγιασμό που έκαναν σήμερα 11/9 στα σχολεία.

“Καλή σχολική χρονιά” με τον πιο επικό τρόπο επέλεξε να ευχηθεί το Mega.

Πώς νιώθουν οι γονείς όταν τα παιδιά αρχίζουν το σχολείο και πώς καταλήγουν την πρώτη μέρα που αυτά θα μείνουν στον σχολικό χώρο μόνο για τον Αγιασμό.

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού;

Η Σάρα και ο Μιχάλης έχουν παιδιά και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητά τους προσγειώνεται από το… ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια.

Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο.

Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, του ιδανικού συζύγου, της επιτυχημένης καριέρας και της τέλειας οικογένειας.

Ενα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version