Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Πρεμιέρα για “Ηλέκτρα” και “Αρχελάου 5” – Το νέο βραδινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ξεκινά απόψε

Τι ώρα θα προβληθούν οι σειρές

Στις 19.45 αρχίζει ο 2ος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς «Ηλέκτρα» στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς φωτίζει και πάλι το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες κι εγκλήματα έρχονται στο φως. Ο καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης.

Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Ο Νικόλας, σε ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα αλλά και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη και προδόθηκε από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Έμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλης Τότσικας, Τάσος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιώργος Συμεωνίδης, Λουκία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Θανάσης Πατριαρχέας, Νεφέλη Κουρή, Ευαγγελία Μουμούρη, Δανάη Λουκάκη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στη σειρά είναι η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Ηλιάννα Μαυρομάτη και ο Σπύρος Σταμούλης.

 

Στην prime time η σειρά “Αρχελάου 5”

Στις 21.00 ξεκινά η νέα καθημερινή κωμωδία «Αρχελάου 5», η οποία, όπως προκύπτει και από τον τίτλο της, διαδραματίζεται στο Παγκράτι.

Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, τσακωμοί και πολλές ακόμη απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων, που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης, Χάρης Χιώτης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 9/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου