Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ένα πτώμα ανοίγει το χορό των αποκαλύψεων στο “Ταμπού” – Μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας

Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» ετοιμάζεται να φανερώσει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς «Ταμπού», που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Αγαπημένοι ηθοποιοί αλλά και φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα συνθέτουν το πολυπληθές καστ της σειράς, την οποία υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου. Τα γυρίσματα του «Ταμπού» ξεκίνησαν το καλοκαίρι και όπως φαίνεται και στις backstage φωτογραφίες, έχουν όλα φόντο την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Η ιστορία της νέας παραγωγής του Mega ξεκινά στο χιόνι. Μια παρέα φοιτητών ανακαλύπτει πως η λίμνη Παμβώτιδα κρύβει κάτω από τα παγωμένα νερά της ένα μυστικό. Το πτώμα μιας γυναίκας θα ξεκινήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων για το παρελθόν των ηρώων του «Ταμπού».

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς του Mega βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

 

Δείτε επίσης: “Ταμπού”: Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA

 

Στο περιβάλλον της οικογένειας βρίσκονται αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» ετοιμάζεται να φανερώσει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο!

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μαρίλια Μητρούση, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη κ.ά.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIMΕ στις 3/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου