Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ηλέκτρα” Spoiler: Ο Παύλος κάνει το αδιανόητο με τη Νεφέλη

Όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ

Η “Ηλέκτρα” επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με νέα επεισόδια και ανατρεπτική πλοκή στην σειρά.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή με τον Παύλο.

Παρότι αυτός είναι ερωτευμένος με την Ηλέκτρα, τελικά θα ζητήσει από τον Σωτήρη το χέρι της Νεφέλης κάνοντας ευτυχισμένη τη νεαρή που από την πρώτη στιγμή ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Όλοι σοκάρονται από αυτή την εξέλιξη. Την ίδια ώρα στο σπίτι επικρατεί αναταραχή καθώς υπάρχουν μυστικά τα οποία αν βγουν στην επιφάνεια θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις και όχι με θετικό τρόπο.

Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως στο μικρό νησί της Αρσινόης.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τον Σωτήρη να γίνεται από θύμα θύτης και να μπαίνει σε ένα ταξίδι εκδίκησης το οποίο θα έχει μοιραίο τέλος.

 

Δείτε επίσης: ΕΡΤ: Το νέο πρόγραμμα με τις καινούργιες σειρές και τις εκπομπές που συνεχίζουν

 

Αντίθετα ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει;

Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του μα και στην οργισμένη εκδίκησή του…

Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει άραγε; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου