Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Viral η σκηνή με τον Χοσέ από τις “Σαββατογεννημένες” και τη Νίκη της Σαμοθράκης

Δείτε την σκηνή

Ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο “βγήκε στην επιφάνεια” στα social media με αφορμή τον φόρο τιμής που απέδωσαν οι Γάλλοι στην Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Το  καλλιτεχνικό δρώμενο απεικόνιζε έναν δυστοπικό κόσμο χωρίς “φως” και Ολυμπιακούς Αγώνες και έναν ταξιδιώτη ερευνητή που έψαχνε για ίχνη του παρελθόντος στο μέλλον. Τότε άρχισε να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας και η ελληνική σημαία υψώθηκε στον άδειο κόσμο, ως αρχή του φωτός και του πολιτισμού. Στην συνέχεια εμφανίστηκε το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης στο κέντρο του Σταδίου και εικόνες από τον αρχαίο αθλητισμό που συμβόλιζαν την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η στιγμή αυτή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για την χώρα μας, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά προβλήθηκε το μεγαλείο και η αρχαία ιστορία της χώρας μας και η σημασία που έχει η Ελλάδα για την διαμόρφωση του πολιτισμού παγκοσμίως.

 

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκλονιστική στιγμή με την ελληνική σημαία και τη Νίκη της Σαμοθράκης στην Τελετή Λήξης

 

Με χιουμοριστική διάθεση κάποιοι θυμήθηκαν και ανέφεραν στα social media την σκηνή από την σειρά “Σαββατογεννημένες” με τον Γιώργο Καπουτζίδη με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά.

Στη σκηνή, ο Χοσέ που δεν συμπαθεί τους Έλληνες και αδιαφορεί για την ιστορία τους, δείχνει στον Σάββα που έχει αμνησία, αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης αλλά δεν την προφέρει σωστά.

“Νίκη της μοθράκης” λέει με τη Σούλα, (Ράνια Σχίζα) να τον διορθώνει απελπισμένη.

“Σαμοθράκης” του φωνάζει με τον Χοσέ να σχολιάζει “όχι μοθράκη, σαν μοθράκη” και συνεχίζει ο Χοσέ: “Δηλαδή, μοιάζει με μοθράκη αλλά δεν είναι”.

Ο λογαριασμός greek arrow το ανέβασε στο Instagram και ο Γιώργος Καπουτζίδης αναδημοσίευσε το κλιπ, μέσα από το δικό του προφίλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου