Σειρές

“Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”: Η εμφάνιση – έκπληξη της Θεοφανώς

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς

Η “Μάγισσα” κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών την περασμένη τηλεοπτική σεζόν κι αυτό φάνηκε στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και στα social media.

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, μετά από την πρώτη της επιτυχημένη σεζόν, επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με μία νέα ιστορία, σε άλλο χρονικό διάστημα, στον ίδιο όμως κόσμο που αγαπήσαμε.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”: Οι Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο αποκαλύπτονται

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού στη μάχη της τηλεθέασης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα προσέφερε η πρώτη σεζόν της σειράς.

Τα πάντα αναμένεται να πάρουν μια διαφορετική τροπή η οποία θα καθηλώσει τους πάντες. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ιστορία και θα φέρουν τα πάνω κάτω, με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να βρίσκεται κυριολεκτικά στα ύψη.

 

Δείτε ακόμη: “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”: Η Λεώνη και ο Αντόνιο αποκαλύπτονται

 

Με το ξεκίνημα του κύκλου, η ιστορία θα πάρει αναπάντεχη τροπή με ένα πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση να φέρνει πραγματικά τα πάνω κάτω. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό “Τηλεθεατής” θα υπάρξει και εμφάνιση – έκπληξη από την αγαπημένη πρωταγωνίστρια, Θεοφανώ. Πιο συγκεκριμένα, θα την δούμε στο πρώτο επεισόδιο προκειμένου να γίνει η σύνδεση των δύο κύκλων ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και μέσα από ορισμένα flash bach που στόχο θα έχουν την κατανόηση της ιστορίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version