Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ρεσιτάλ γέλιου από Σαββίδου και Αντωνόπουλο στο νέο τρέιλερ για την “Κατάρα της Τζέλα Δελαφράγκα”

Η νέα κωμωδία του Alpha υπόσχεται άφθονο γέλιο

Με ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την άφιξη από την “Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” στον Alpha τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το all star καστ της σειράς να υπόσχεται ξεκαρδιστικές ερμηνείες.

Το αρχικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε και έδωσε μια μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει τον φετινό χειμώνα, παρουσίασε τη βασική υπόθεση για την “Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” που έρχεται να προσφέρει όσο γέλιο έδωσε απλόχερα, πριν από 23 χρόνια, η ταινία “Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο”.

Έρωτες, βεντέτες, δράση, δράμα, κλάμα και άφθονο γέλιο υπόσχονται ο Μιχάλης Ρέπας και ο Θανάση Παπαθανασίου, οι οποίοι υπογράφουν την “Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” μαζί με τον Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, τη Σοφία Βογιατζάκη, τη Βάσω Γουλιελμάκη, την Τζένη Διαγούπη, την Καίτη Κωνσταντίνου, την Μαρία Λεκάκη, την, Χρύσα Ρώπα και την Μαριέλα Σαββίδου που αποτελούν μερικούς από τους πρωταγωνιστές της επικής κωμωδίας που έρχεται στον Alpha.

Σε ένα νέο τρέιλερ, το οποίο δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) βλέπουμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και την Μαριέλλα Σαββίδου να δίνουν ρεσιτάλ γέλιου ως ζευγάρι, που μιλά μια διάλεκτο με μπλεγμένα τα τούρκικα με τα ελληνικά, σχετικά με τη σχέση της κόρης του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου