Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το κέντρο αισθητικής της Ισμήνης! Τα πλάνα και οι πρώτες… πελάτισσες

Τι θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς του Mega;

Νέο χώρο θα αποκτήσει η Ισμήνη στη σειρά Η γη της ελιάς όπως ήδη είχε προαναγγείλει στα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Η κόρη του Λυκούργου μετά τη δολοφονία της Αλκμήνης από την Αντωνία – αμφότερες δούλευαν και είχα ποσοστό στην επιχείρηση καλλυντικών της- είναι πολύ σοκαρισμένη.

Αποφασίζει να κλείσει την επιχείρηση που είχε φτιάξει με τη Μυρτάλη και να ανοίξει κέντρο αισθητικής στην Αρεόπολη.

Μάλιστα την είδαμε να ζητά από τη Βασιλική να φωτογραφίσει τον χώρο ώστε να ξεκινήσει να το διαφημίζει ενώ παράλληλα τον εξοπλίζει.

Και ενώ τα επαγγελματικά της πήραν αναβολή λόγω της ζήλιας και του χωρισμού με τον Κωνσταντίνο, στον 4ο κύκλο της σειράς θα τη δούμε επιτέλους στο περιβόητο αυτό κέντρο.

Οι ηθοποιοί και τα μέλη της παραγωγής στη Γη της ελιάς του Mega ανεβάζουν πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα που τελείωσαν προς το παρόν για καλοκαίρι.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο χώρος θα θυμίζει την παλιά της επιχείρηση που ήταν πέτρινη με έμφαση στις ξύλινες λεπτομέρειες.

Στο κέντρο του χώρου δεσπόζει ένας πετρόμυλος.

Από τις πρώτες πελάτισσες θα είναι σίγουρα η Κούλα που από την στιγμή που μπήκε στη σειρά είχε «πρήξει» την Αρετή για τις κούρες ομορφιάς που πρέπει να κάνει όπως εκείνη για να διατηρείται.

Κάτι μας λέει ότι μπορεί να τη δούμε να αλλάζει και καριέρα και από πωλήτρια στην επιχείρηση της Αρετής να γίνει… beautician στην επιχείρηση της Ισμήνης. Και αυτές τις υποψίες μας ενισχύει ένα βίντεο από το γύρισμα στη Γη της ελιάς που κάνει με την τηλεοπτική Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα) η οποία κάθεται στην καρέκλα της αισθητικού για να κάνει μάσκα και μαζί της είναι η Κούλα.

Και η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη όμως τράβηξε σέλφι μέσα στο νέο hot spot της Μάνης και αν κρίνουμε από το ντύσιμο, δεν αποκλείεται να δούμε και εγκαίνια του χώρου με όλες τις πρωταγωνίστριες παρούσες.

Η Ισμήνη πάντως θα έχει υπάλληλο την οποία θα υποδυθεί η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Η γη της ελιάς θα επανέλθει στους δέκτες μας πιθανότατα στα τέλη Σεπτέμβρη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου