Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ελένη Ράντου: Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε από τα γυρίσματα της σειράς για την Κάλλας

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφικής σειράς Η Μαρία που έγινε Κάλλας ανέβασε η Ελένη Ράντου, μία από τις πρωταγωνίστριες του καστ.

Η ηθοποιός υποδύεται την αυστηρή και χειριστική μητέρα της μεγάλης σοπράνο, Λίτσα Καλογεροπούλου, και αναμένεται να ξεδιπλωθεί στην οθόνη ο τρόπος που επηρέασε τη σπουδαία καλλιτέχνιδα στο να μεταμορφωθεί στην Κάλλας που γνώρισε όλος ο πλανήτης.

«Τι χαρά να δουλεύεις με ωραίους ανθρώπους!» έγραψε ως λεζάντα σε φωτογραφία που απεικονίζεται η ίδια, η Ρένια Λουιζίδου και ο Νίκος Ορφανός ενώ διακρίνεται και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε εμφανίζεται η ίδια με την Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, τη νεαρή σοπράνο που θα σηκώσει το βάρος του να ερμηνεύσει τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας σε νεαρή ηλικία.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Στη σειρά που υπογράφει η Όλγα Μαλέα, θα δούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της (Ρένια Λουιζίδου), τον βαρύτονο εραστή της (Ιωάννης Παπαζήσης), την πιανίστρια αδελφή της (Demy), τον Γερμανό μαέστρο. Καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου