Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Αρχελάου 5: Μια κλεφτή ματιά στο σενάριο της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ1

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα για τη σειρά Αρχελάου 5 έχουν ήδη ξεκινήσει με τους ηθοποιούς να έχουν μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Στο Instagram, η επίσημη σελίδα της ΕΡΤ1 μοιράστηκε βίντεο από τα γυρίσματα αλλά και από το μόνιτορ με το σενάριο και τα λόγια των πρωταγωνιστών.

Αρχελάου 5 – Η υπόθεση της σειράς

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας.

Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρίξεις, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Αρχελάου 5 – Οι ηθοποιοί της σειράς

Σε ρόλους – έκπληξη θα δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς αλλά και πρόσωπα που έχουμε καιρό να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη.

Παρακάτω θα δείτε τα ονόματα των ηθοποιών που συμμετέχουν στη σειρά και έχουμε δει ήδη στα teasers.

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Ναταλία Δραγούμη, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου