Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Τιμωρός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα δραματική σειρά του Alpha

Ο Τιμωρός, έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha

Ο Τιμωρός, μία σύγχρονη δραματική σειρά σε μία κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Λάλος κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόκειται για μία ιστορία εκδίκησης ενός ανθρώπου που αδικήθηκε από τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Τον Δημήτρη Λάλο τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Μαθιός Σταματάκης και έκλεψε τις εντυπώσεις. Και μπορεί ο ρόλος του στον Σασμό να ολοκληρώθηκε, ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Κόκουβου. Συμπρωταγωνιστές του θα είναι μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο Νίκος Γκέλια, ενώ μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στο Μαρόκο.

Δημήτρης Λάλος: Η πρώτη του φωτογραφία ως Τιμωρός

Ο Τιμωρός – Υπόθεση

Ο έρωτας, η προδοσία, η εκδίκηση και η δικαιοσύνη είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην πλοκή της νέας δραματικής σειράς του Alpha. Ο ήρωας βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Το θύμα της πλεκτάνης συλλαμβάνεται ως ένοχος για κάτι που δεν έχει κάνει, φυλακίζεται για πολλά χρόνια και χάνει τα πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την επιθυμία του για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφή της ζωής του. Έτσι οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα κι έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τα άγρια στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Τα χρόνια μέσα στη φυλακή περνούν βασανιστικά για εκείνον και μετατρέπεται σε έναν άντρα αποφασισμένο να πάρει πίσω ό,τι του έκλεψαν. Αυτός είναι πλέον ο μόνος λόγος για να ζει. Σε ένα γύρισμα της τύχης ύστερα από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει και επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μία αναζήτηση αυτών που τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ωστόσο, για να πετύχει τον στόχο του, θα χρειαστεί πολλές φορές να έρθει αντιμέτωπος ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό…

Ο Τιμωρός, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου