Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Διψά για εκδίκηση στη νέα σειρά του ANT1

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του θρίλερ του BBC «Doctor Foster» και ετοιμάζει την ελληνική προσαρμογή της σειράς

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφήνει πίσω της το γλυκό και βασανισμένο πρόσωπο της Βασιλικής του «Σασμού» και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν παίρνει τη ζωή στα χέρια της και αποφασίζει να γίνει σκληρή τιμωρός.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του θρίλερ του BBC «Doctor Foster» και ετοιμάζει την ελληνική προσαρμογή της σειράς.

Πόσο άραγε γνωρίζουμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας; Τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει για να δημιουργήσουμε μια σχέση, μια οικογένεια; Και πόσο τα ψέματά τους μπορεί να μας οδηγήσουν σε μια μαύρη τρύπα, με ολέθριες συνέπειες; Μια γιατρός ζει μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της, έχει έναν υπέροχο και αφοσιωμένο σύζυγο και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Όλα μοιάζουν ιδανικά, σαν διαφήμιση στην τηλεόραση. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν η ηρωίδα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της την απατά. Αποφασίζει λοιπόν να τον παρακολουθήσει και να τσεκάρει την κάθε του κίνηση. Δυστυχώς δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπη με δυσάρεστες αποκαλύψεις. Η γιατρός ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του ανθρώπου που μέχρι τότε εμπιστευόταν τυφλά. Λίγο μετά καταλαβαίνει πως έχει χάσει τον εαυτό της και, το χειρότερο, έχει γίνει εμμονική… Μπροστά της βλέπει μόνο εκδίκηση και τίποτε άλλο! Η προδοσία του συζύγου της είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεπεράσει! Παράλληλα με την προσωπική της ιστορία, η γιατρός θα κληθεί να πάρει σκληρές αποφάσεις και στα επαγγελματικά της, αφού καθημερινά κρατά στα χέρια της τις ζωές άλλων ανθρώπων..

Η νέα σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1 βασίζεται στο βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ «Doctor Foster». Το σενάριο έγραψε ο Μάικ Μπάρτλετ και βασίστηκε στον μύθο της Μήδειας, που σκότωσε τα παιδιά της και δηλητηρίασε τη νέα γυναίκα του άντρα της! Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα στο BBC τον Σεπτέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2017, μετά από δύο κύκλους των 5 επεισοδίων. Τη σειρά παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές. Έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό της καλύτερης δραματικής σειράς. Η επιτυχία της έκανε κανάλια σε διάφορα μέρη του κόσμου να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές. Έτσι, το «Dr Foster» παίχτηκε στις αραβικές χώρες, αλλά και σε Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Σουηδία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Σλοβακία, Ταϊλάνδη και Τουρκία.

Πηγή: Τηλεραμα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου