Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Σπύρος Πούλης και Μαρία Λεκάκη σε ένα επικό χορευτικό

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Η νέα κωμική σειρά του Alpha, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, έρχεται τη νέα σεζόν μέσα από τον Alpha να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Με την υπογραφή των Ρέππα – Παπαθανασίου αντιλαμβανόμαστε ήδη ότι θα είναι μια σειρά με υψηλό δείκτη του χιούμορ!

Εξάλλου ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ο λαός και όχι άδικα…

Η σειρά πρόκειται να παρωδήσει τις τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή τόσο στο παρελθόν όσο και στο τώρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το κανάλι του Alpha μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα όπου βλέπουμε η Μαρία Λεκάκη και τον Σπύρο Πούλης να δίνουν ρεσιτάλ!

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Η υπόθεση της σειράς

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το Τζέλα Δ και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει. Ένα camp τηλεοπτικό αριστούργημα με σπιρτόζικες ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν «γράψει» βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσει τηλεοπτικά.

Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, Δαλιανιδικές χορογραφίες.

Την παραγωγή υπογράφει η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου που έχει χρόνια συνεργασία με τους δημιουργούς και πρόσφατα έφτιαξαν μαζί τους Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, για να διαλευκάνει αν όντως το Τζέλα Δ… είχε φουγάρα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου