Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Γιατρός – Αλέκος Συσσοβίτης: Αυτός θα είναι ο καθοριστικός ρόλος του στη σειρά

Ποιος είναι ο Αργύρης Σταθάτος που μπαίνει στον Γιατρό τη νέα σεζόν και αλλάζει τα δεδομένα στο νοσοκομείο;

«Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία» λέει το σλόγκαν της σειράς και ο Γιατρός είναι σίγουρο ότι την άξιζε γι’ αυτό και θα δούμε τον δεύτερο κύκλο στον Alpha με προσθήκη νέων προσώπων που θα συμπληρώσουν το αρχικό καστ.

Η σειρά που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Ο Γιατρός: Αυτός είναι ο ρόλος του Αλέκου Συσσοβίτη

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, νέοι ρόλοι έρχονται. Ένας από αυτούς είναι ο Αργύρης Σταθάτος, τον οποίο υποδύεται ο Αλέκος Συσσοβίτης. Στο νοσοκομείο μπαίνει ένας δικηγόρος, σε καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις καινούργιες ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ο Γιατρός: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν στον δεύτερο κύκλο; Η προσθήκη από τις Ψυχοκόρες

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, αναφερόμενος στο ρόλο του Αργύρη Σταθάτου, υπογραμμίζει: «Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαχείρισης του δημοσίου νοσοκομείου, όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για την λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού».

Ο Γιατρός: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς
Αυτό είναι το καστ για τον δεύτερο κύκλο του Γιατρού:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου