Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Από την “Μουρμούρα” στον “Τιμωρό” – Τα δύο πρόσωπα που θα δούμε στη νέα σειρά

Δείτε την πλοκή της ιστορίας

Η νέα σειρά του ALPHA “ο Τιμωρός” με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο κάστ της σειράς θα δούμε και δυο αγαπημένες ηθοποιούς από την κωμική σειρά του καναλιού, που έριξε αυλαία μετά από 11 χρόνια προβολής, “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”.

Ο λόγος για την Μαρία Χάνου και την Εριέττα Μανούρη.

Μετά την συμμετοχή τους στην “Μουρμούρα”, σε διαφορετικές σεζόν, οι δυο τους θα συμμετέχουν στην πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου, μία σειρά με πολλές ανατροπές κι εκπλήξεις, με γυρίσματα στο Μαρόκο και σε άλλες περιοχές, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους συνδέονται μέσω οικογενειακών και προσωπικών σχέσεων, ωστόσο οι ζωές τους θα εμπλακούν πολλές φορές.

Οι σχέσεις τους δεν θα είναι πάντοτε ρόδινες. Αιτία; Όχι ένας, αλλά δύο άντρες που διεκδικούν με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

 

Δείτε επίσης: Έπεσε η αυλαία μετά από 11 χρόνια για την “Μουρμούρα”

 

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου.

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ – Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου