Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Famagusta: “Προβλέπονται αναταραχές, θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις για την υιοθεσία του Μάικλ”

Tι αποκάλυψε ηθοποιός της σειράς για τον τρίτο κύκλο;

Η Μαρύλια Γιαλλουρίδου μίλησε στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για τη σειρά Famagusta και τον τρίτο κύκλο της που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega.

Η Κύπρια ηθοποιός, που είχε συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου στις 8 λέξεις και τη Γη της ελιάς, υποδύεται τη Σοφία σε νεαρή ηλικία, όταν παράνομα υιοθέτησε τον Μάικλ.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό, «οι γονείς μου έχουν καταγωγή από τις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου και δυσκολεύονται ακόμα να μιλήσουν ξανά για αυτές τις στιγμές. Το ίδιο και η γιαγιά μου. Φοβούνται πως μιλώντας για όσα έζησαν θα βιώσουν ξανά το τραύμα τους. Η μητέρα μου με τη γιαγιά μου είχαν χάσει για μεγάλο διάστημα η μία την άλλη, οπότε το να μπουν στη διαδικασία να μιλήσουν για τότε ήταν κάτι που απέφευγαν.

Ένιωσα μεγάλη χαρά που κάποιος αποφάσισε να φέρει στο φως αυτό το θέμα (…) Νιώθω ότι έρχομαι πιο κοντά σε αυτό που βίωσαν οι δικοί μου τότε».


Μιλώντας για την ηρωίδα της στη Famagusta, τη Σοφία, είπε:

«Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που την ώθησαν να πάρει αυτό το παιδί. Έγιναν κάποιες σχετικές αποκαλύψεις στα τελευταία επεισόδια όμως θα υπάρξουν και άλλες στο τρίτο μέρος της σειράς. Έχετε να περιμένετε πολλά και από τη μικρή Σοφία και την ανάγκη της να μεγαλώσει το παιδί χωρίς η πραγματική του ταυτότητα να αποκαλυφθεί αλλά και από τη μεγαλύτερη».

Η Μαρύλια Γιαλλουρίδου ως Σοφία στη Famagusta

Famagusta: Υπάρχει μεγαλύτερο μυστικό πίσω από την υιοθεσία του Μάικλ;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε όλα τα επεισόδια μέχρι το τέλος και δημιουργεί ένα άγχος και σε μας για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Τα γυρίσματα συνεχίζονται, συνεπώς η Σοφία θα αποκαλύψει και άλλα κομμάτια της. Η ιστορίας της φαίνεται να είναι αρκετά σύνθετη ενώ προβλέπονται και κάποιες αναταραχές. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα».

«Θα ήθελα να δω την κυρία Υψηλάντη να διατηρεί μια υπέροχη σχέση με τον θετό της γιο. Εκείνος έχει βρει την πραγματική του οικογένεια, όμως και η Σοφία δεν γίνεται να χαθεί από τη ζωή του έτσι ξαφνικά» αναφέρει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου