Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Δίχτυ: Θύτης και θύμα ένα “κουβάρι” – Το trailer της σειράς που περιμένουν πώς και πώς οι λάτρεις του crime

Η ΕΡΤ φέρνει πλούσιο υλικό μυθοπλασίας από τη νέα σεζόν

Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και ήδη το τηλεοπτικό κοινό πήρε μία ιδέα από την ολοκαίνουργια σειρά που έρχεται να ξεσηκώσει τους λάτρεις του crime.

Η υπόθεση και το καστ
Το δίχτυ, σε σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία.

Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους.

Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Όπως είπε πρόσφατα ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξή του, «ο υπότιτλος της σειράς είναι “Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας” και το πρώτο μας σενάριο αφορά στην ενδοσχολική και την εφηβική βία.

Μείζον θέμα στις μέρες μας, δεν λέτε τίποτα. Ίσως είναι το κυριότερο, το κυρίαρχο και το πιο σημαντικό και το πιο απειλητικό διότι αυτοί οι έφηβοι που εκφράζονται έτσι θα είναι αύριο γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί.

Θα είναι η αυριανή κοινωνία μας. Μας ενδιαφέρει το θύμα, πως προκύπτει ένα θύμα, γιατί αυτό το παιδί είναι θύμα και γιατί το άλλο είναι θύτης;

Ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση και κυρίως, αυτό που μας ενδιαφέρει, ποιο είναι αυτό το σύστημα παιδείας που δεν κατορθώνει να γοητεύσει τη νεολαία και το θεωρεί άχρηστο;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου