Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Απόψε ο “Σασμός” ρίχνει αυλαία – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Μετά από τέσσερις σεζόν

Απόψε, Δευτέρα 8/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του “Σασμού“.

Μιας σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με το καστ και την υπόθεση της ιστορίας της. Ο “Σασμός” ρίχνει οριστικά αυλαία απόψε και η ιστορία ολοκληρώνεται με τον πολυπόθητο  σασμό των οικογενειών.

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Μετά τον θάνατο του Μαθιού και του Αντρέα, η ιστορία μεταφέρεται τρία χρόνια αργότερα, όπου όλοι οι ήρωες προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους και η Αργυρώ με τον Αστέρη ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Ο Μαθιός γίνεται ασπίδα προστασίας για τον Ρούσσο, τον οποίο απειλεί να σκοτώσει ο Αντρέας και δέχεται τη σφαίρα εκείνος. Με όση δύναμη-του έχει απομείνει, αν και αιμορραγεί, σηκώνει το δικό του όπλο και σκοτώνει τον Αντρέα. Ο Μαθιός μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου εκεί φτάνουν η Καλλιόπη με τη Βασιλική.

Η τελευταία μπαίνει να τον δει για λίγο και ο Μαθιός ξεψυχάει στα χέρια της σκορπίζοντας θλίψη και πόνο σε όλους. Η Βασιλική βυθίζεται και πάλι σε πένθος και μάλιστα σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της προκειμένου να βρει ξανά τον αγαπημένο της αλλά και τον Νικηφόρο. Η κόρη της είναι εκείνη που της δίνει ελπίδα για το μέλλον και τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τόσο εκείνη όσο και την Καλλιόπη. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του. 0 Αστέρης και η Αργυρώ καλούνται να συμπαρασταθούν στις οικογένειές τους, ενώ μαζί με τον Παύλο είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους που έγινε αιτία να χαθούν πολλοί αθώοι.

Πράγματι, ο χρόνος κυλάει ήρεμα για όλους και οι ήρωες προσπαθούν να βάλουν τη ζωή τους σε μια κανονικότητα.

Η Θοδώρα με τον Γιώργο αναμένουν το μωρό τους, η Στέλλα με τον Χρήστο κάνουν όνειρα για το μέλλον τους, ο Μανόλης με την Τζένη το ίδιο και τρία χρόνια αργότερα όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο της Αργυρώς με τον Αστέρη. Οι δυο τους περίμεναν χρόνια αυτή τη στιγμή και τώρα φτάνει και τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει.

Όλοι τούς στηρίζουν και οι Βρουλάκηδες με τους Σταματάκηδες ζουν μονιασμένοι.

Λίγο πριν από τον γάμο, όμως, η Αργυρώ διαπιστώνει πως είναι ξανά έγκυος. Αυτό το νέο γεμίζει χαρά και συγκίνηση τις οικογένειές τους αλλά και τους ίδιους.

Κι έτσι κλείνει ο κύκλος…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου