Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Grand Hotel: Το μυστηριώδες teaser, το λαμπερό καστ ηθοποιών και η υπόθεση της σειράς

Αυτά τα ονόματα φέρεται να έχουν υπογράψει για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες και έρωτες έρχονται στη νέα αστυνομική κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel.

Η σειρά μας ταξιδεύει την περίοδο του Μεσοπολέμου και είναι πολλά υποσχόμενο!

Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, την σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions.

Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους, την επιμέλεια των σκηνικών ο Αντώνης Χαλκιάς και των κουστουμιών ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης.

Σύμφωνα με το TV24, οι συζητήσεις για το καστ έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν γίνει γνωστά κάποια από τα ονόματα που φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια.

Ο λόγος για τον Τάσο Νούσια και την Καλλιόπη Χάσκα που τους απολαύσαμε στη Μάγισσα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που ήταν στο Ναυάγιο αλλά και η Μαρία Πρωτόπαππα που την βλέπαμε στον Σασμό.

Μεταξύ άλλων ακούγεται ότι θα συζητήσουν με την παραγωγή κι άλλα πρόσωπα που έχουμε ήδη απολαύσει τη φετινή σεζόν.

Αναστάσης Ροϊλός, Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Καπουράνης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Κουρής, Ναταλία Τσαλίκη, Μιχάλης Συριόπουλος και Ειρήνη Δράκου.

Το μόνο που μένει είναι να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και το κανάλι με τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Η υπόθεση της σειράς
Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Όμως, εκείνος δεν πείθεται!

Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράση. Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών.

Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας., μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.

Όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει και ένας αστυνομικός με δυσμένεια.

Το μυστηριώδες teaser και η κλειδαρότρυπα που κρύβει πολλά μυστικά

@ant1tv Όλα τα μυστικά μένουν εδώ. 🤫 👉Το Grand Hotel έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του ANT1. #ComingSoon #ant1tv #GrandHotel ♬ original sound – ANT1

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου