Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Δεσποινιώ βρίσκει τον χαμένο της αδερφό – Ο Λεωνίδας σώζει τη ζωή του Ερμή

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια στις “Ψυχοκόρες” του ΑΝΤ1 θα είναι γεμάτα ανατροπές που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Το μάτι της Μαρίκας «πέφτει» σε μια φωτογραφία στον μπουφέ του σπιτιού του διπλωμάτη σε έναν νεαρό και έντρομη τον ρωτάει πού τον ξέρει.

Η Μαρίκα τότε θα του πει πως πριν φύγει από την Κρυοπηγή, το χωριό της, ο πατέρας της φιλοξένησε και προσέφερε σε αυτό το αγόρι βοήθεια, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Πολίτης θα συγκλονιστεί και θα ευχαριστήσει τον Θεό που έφερε αυτή την κοπέλα στην πόρτα του. Για την ακρίβεια λυτρώνεται.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Νεκρή η Βικτωρία – Η Φρόσω συναντά τον Μέλιο

 

Μετά την ικανοποίηση που δείχνει να έχει η Δεσποινιώ έπειτα από τη συνεύρεσή της με τον Κοσμά, συναντά έναν φαντάρο που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο άντρας δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νικόλα, που υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει και φυσικά θα την πάει στον γιατρό για να της δώσει την κατάλληλη θεραπεία.

Η Δεσποινιώ χαμογελά ξανά μετά από καιρό, χωρίς να ξέρει φυσικά πως το μέλλον θα της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Μάλιστα, ο γιατρός στον οποίο θα την πάει, θα είναι ένας παλιός της γνώριμος.

Ο Σώτος Κοτρώτσης, που θα τρελαθεί από χαρά όταν τη δει ξανά μπροστά του, και θα τη βοηθήσει να έρθει σε επαφή με την αδελφή της, Μαρίκα.

 

Δείτε ακόμη: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Φρόσω και η Ευανθία έρχονται αντιμέτωπες με τον Βελλή

 

Τελικά, ο Παύλος και η Μάγια αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο του Νέστορα και όταν ο τελευταίος σε μια οικογενειακή συνάντηση, απειλεί τη ζωή τους, ο Λεωνίδας σώζει τον Ερμή, μπαίνοντας μπροστά τη στιγμή που ο άντρας πυροβολεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου