Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

H Bahar κάνει “Καινούργια Αρχή” στον ΣΚΑΪ

Aπό τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και καθημερινά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Μια ιδιαίτερα επίκαιρη ιστορία είναι το θέμα της ολοκαίνουργιας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ με τίτλο Bahar: Καινούργια Αρχή, που από την 1η Ιουλίου θα μεταδίδεται Δευτέρα – Παρασκευή, στις 21:00.

Πριν από 20 χρόνια, οι συνθήκες ανάγκασαν την Μπαχάρ να βάλει τα όνειρά της σε δεύτερη μοίρα. Αν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, δεν έγινε ποτέ γιατρός και συμβιβάστηκε με τον ρόλο της αφοσιωμένης συζύγου, τέλειας μητέρας και ακούραστης νοικοκυράς. Παντρεύτηκε τον επιτυχημένο χειρουργό Τιμούρ Γιαβούζογλου και αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένεια και το σπίτι.

Η επιλογή της όμως είχε σκληρό τίμημα. Με το πέρασμα των χρόνων η σχέση του ζευγαριού παγώνει από τη μεριά του συζύγου της, η καθημερινή φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού βάζει τις ανάγκες της Μπαχάρ σε δεύτερη μοίρα και η απαιτητική και κακομαθημένη μαμά του συζύγου επιδεινώνει την καθημερινότητά της, χωρίς όμως η ίδια να διαμαρτύρεται ποτέ. Σιγά σιγά, η «φωνή» και τα θέλω της Μπαχάρ σιγούν – η οικογένειά της την αντιμετωπίζει ως την λίγο γραφική αλλά πάντα εκεί «μαμά», που δεν θυμώνει και δεν αντιδρά ποτέ.

Ο σύζυγός της, διάσημος χειρουργός Τιμούρ Γιαβούζογλου από την άλλη πλευρά, ζει τη ζωή του όπως την θέλει, έχοντας στο σπίτι την ηρεμία και σιγουριά που του παρέχουν ο κόπος και οι προσπάθειες της συζύγου του. Τσιγκούνης στα αισθήματα και στα θέλω της Μπαχάρ, απαιτητικός ως προς τις επιλογές των παιδιών του και αλαζών ως προς την επαγγελματική του ιδιότητα, είναι απόλυτα πειθήνιος, όμως στη δική του μητέρα και ακολουθεί τυφλά τις επιταγές της. Είναι επίσης τρελά ερωτευμένος: με μια άλλη γυναίκα.

Το ζευγάρι ζει παράλληλους βίους, χωρίς να το θέλει αυτό η ηρωίδα μας: κοιμούνται χωριστά, έχουν διαφορετικούς φίλους, διαφορετική κοινωνική ζωή, διαφορετικές απόψεις για πολλά θέματα.

Όμως η οικογενειακή γαλήνη κλονίζεται αναπάντεχα, όταν η Μπαχάρ ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Μοναδική σωτηρία, η μεταμόσχευση ήπατος. Μοναδικός συμβατός δότης, ο Τιμούρ. Και αυτός… αρνείται να την σώσει

Σε μια εποχή που οι διεκδικήσεις των γυναικών αναζητούν καινούργια διέξοδο, που γίνεται συχνά πυκνά λόγος για κακή ενδοοικογενειακή συμπεριφορά, έρχεται η ιστορία της Μπαχάρ να μας συναρπάσει. Η ηρωίδα μας δεν υφίσταται βία – υφίσταται όμως αδιαφορία και απαξίωση από τον σύζυγό της, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και βιώνει μοναξιά μέσα στον γάμο της.

Η ασθένεια και η δεύτερη ευκαιρία να ζήσει, θα αποτελέσουν το «ξύπνημα» που χρειάζεται η Μπαχάρ για να βγει από το λήθαργο στον οποίο βρισκόταν τόσα χρόνια. Όλα αλλάζουν όταν η ίδια αποφασίζει να κάνει μια καινούργια αρχή, να αγαπήσει τον εαυτό της, να επιτύχει και να ευτυχήσει.

Η Μπαχάρ, που βασίζεται στην επιτυχημένη κορεάτικη σειρά Doctor Cha, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στην Τουρκία, με εκατομμύρια τηλεθεατές να συγκεντρώνονται κάθε εβδομάδα μπροστά στις οθόνες τους για να την παρακολουθήσουν και να τη σχολιάσουν στα social media, όπου το hashtag #Bahar γίνεται trend με κάθε προβολή νέου επεισοδίου.

Bahar: Καινούργια Αρχή, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και καθημερινά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου