Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες Spoiler: Η Φρόσω πυροβολεί τον Βελλή

Σοκαριστικές οι εξελίξεις

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες“.

Η Φρόσω και η Ευανθία είναι μόνες τους. Η πόρτα έχει μείνει ξεκλείδωτη και τότε εμφανίζεται μπροστά τους αναπάντεχα ο Βελλής, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τον Ασημάκη. Οι δυο γυναίκες αιφνιδιάζονται… Ο Βελλής μιλάει με υπονοούμενα. Λέει στην Ευανθία πως η ψυχοκόρη της του «έκλεψε» κάτι πολύτιμο. Αν δεν του το δώσει αμέσως, τότε εκείνος θα αναγκαστεί να στείλει τους άντρες του να ψάξουν το σπίτι. Και αν το βρει, θα βρεθεί μπλεγμένη και η Ευανθία. Η Φρόσω τον κοιτάζει με μίσος, αλλά δεν αντιδρά. Ο Βελλής όμως αφήνει να εννοηθεί πως, αν δεν συμμορφωθεί, θα κάνει κακό στο μωρό… Η Ευανθία χάνει τον έλεγχο και αρχίζει να φωνάζει στη Φρόσω. Ταραγμένη, εκείνη αναγκάζεται να υπακούσει και φέρνει το κεφάλι από το επίμαχο αγαλματίδιο.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Βελλής το παίρνει στα χέρια του, αντί όμως να αφήσει το παιδί, το βάζει στο καρότσι και ενημερώνει τις γυναίκες ότι θα το πάρει μαζί του μέχρι να ολοκληρωθεί η παράνομη αγοραπωλησία.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Η Αρχοντούλα ξεθάβει το ματωμένο πουκάμισο του Κοσμά

 

Στη συνέχεια δίνει το όπλο του στη Φρόσω και την προτρέπει να σκοτώσει την Ευανθία, η οποία, τρομοκρατημένη πια, παρακαλεί την ψυχοκόρη της να μην τη σκοτώσει, για χάρη των παιδιών.

Η Ευανθία, με δάκρυα στα μάτια, την ικετεύει να μην της κάνει κακό. Ο Βελλής όμως χάνει την υπομονή του και της φωνάζει να της ρίξει “αφού τέτοια είσαι”.

Τότε η Φρόσω γυρνάει προς το μέρος του και τον πυροβολεί! Ο Βελλής σωριάζεται νεκρός και η Φρόσω του λέει πως δεν είναι τέτοια. Ο μικρός Γιωργής ακούει τον πυροβολισμό και τρέχει στην αγκαλιά της Ευανθίας, η οποία κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τον εαυτό της. Η Φρόσω, ταραγμένη, κατεβάζει το όπλο και τρέπεται σε φυγή. Η Ευανθία καλεί την αστυνομία και ισχυρίζεται πως η Φρόσω πήγε να τη σκοτώσει για τα κτήματα.

Ο Βελλής, που δήθεν περνούσε τυχαία από εκεί, σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να τη σώσει…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου