Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Παγιδευμένοι” Spoiler: Το τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της Άννας

Τι θα δούμε προσεχώς

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια που έρχονται λίγο πριν το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι“.

Υστερα από τη δολοφονία του Δημήτρη, η Αννα που έχει αθωωθεί κι αφεθεί ελεύθερη, νιώθει μισή κι έχει απομονωθεί από όλους. Δεν θέλει να δει κανένα, ούτε καν την οικογένειά της. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος που κρατάει επαφή μαζί της και της στέκεται όσο αυτό είναι δυνατόν.

Μια μέρα πάει να την πάρει από το σπίτι με την πρόφαση ότι θα πάνε να πάρουν ένα σκυλάκι, προκειμένου η κοπέλα να έχει μια συντροφιά. Ομως ξεμακραίνουν. Όταν η Αννα το αντιλαμβάνεται, τον ρωτάει πού πηγαίνουν κι εκείνος της λέει πως θα πάνε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζαν να πάνε με τον Δημήτρη. Παρά τις αντιρρήσεις της, την πείθει να κάνει αυτό το ταξίδι.

Η κοπέλα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο. Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. Προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό της πως ήταν όνειρο, ξυπνάει και αντικρίζει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είναι αναποφάσιστη για το αν είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνει.

Τελικά όταν φεύγει από το δωμάτιο το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι. Είναι θετικό. Πάει μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Το αναγνωρίζει αμέσως. Καθώς χάνει από τα μάτια της τον άντρα που το φορά, αρχίζει να τον ψάχνει. Οταν τον ξαναβρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του μιλάει. Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα, γυρίζει και τότε η Άννα παθαίνει σοκ.

Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου