Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Σασμός Spoiler: Το γεγονός που οδηγεί στο τέλος της βεντέτας

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι εξελίξεις της δραματικής σειράς του ΑLPHA “Σασμός” λίγο πριν το μεγάλο φινάλε είναι συγκλονιστικές.

Τίποτα δεν παραμένει ίδιο στην Ανω Ποριά.

Μετά τον θάνατο του Μαθιού, άπαντες παραμένουν συγκλονισμένοι, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθούν να κοιτάξουν το μέλλον. Ειδικά η Βασιλική που έχει στην αγκαλιά της τη μικρή Ματθίλδη να της χαμογελά.

Η κοπέλα δεν σταματά να μιλά στο μωρό για τον πατέρα της αλλά και τον αδερφό της Νικηφόρο. Στο πλευρό τους έχουν πάντα την Καλλιόπη, που δεν σταματά να βοηθά αδιάκοπα τη νύφη της.

Οι απώλειες που λαμβάνουν χώρα στην Ανω Ποριά, φαίνεται να έχουν επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι και ψάχνουν τρόπους για να κρατήσουν τις οικογένειές τους μονιασμένες. Ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια Αγγελάκη.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής ζητά από τον Μανόλη και την Τζένη να μη φύγουν για την Αμερική. Αλλωστε αυτό είχε υποσχεθεί και στον κολλητό του, τον Νικηφόρο. Να είναι πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του και αφού ο Μαθιός δεν είναι πλέον ανάμεσά τους για να τους προστατεύσει, αισθάνεται χρέος του να το κάνει εκείνος.

 

Δείτε επίσης: “Σασμός” Spoiler: Μαθιός και Ανδρέας σκοτώνονται

 

Την ίδια ώρα όμως, η Θοδώρα που μαθαίνει για την παράκληση του πατέρα της στον αδελφό της, τον σπρώχνει να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί για να σωθεί μαζί με το κορίτσι του και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Ο Μανόλης διχάζεται αλλά τελικά παίρνει την απόφαση που θα του αλλάξει τη ζωή. Να φύγει για πάντα από το χωριό.

Παρόμοιες αποφάσεις όμως λαμβάνει και ο Χρήστος. Καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει μια πρόταση που δέχθηκε για την δουλειά του στην Αθήνα και της ζητάει να τον ακολουθήσει. Η απάντηση της Στέλλας θα είναι θετική.

Ο Τηλέμαχος επιτίθεται στον Ρούσσο, αφού θεωρεί πως είναι η αρχή του κακού και ο Παύλος συζητά μαζί του για τη συμπεριφορά του. Τον πείθει μάλιστα να είναι εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα με την οικογένεια των Σταματάκηδων και πιο συγκεκριμένα του ζητά να βαφτίσει την κόρη της Βασιλικής μαζί με τον Αστέρη. Ο Τηλέμαχος δέχεται και λίγο μετά την ιερή στιγμή της βάπτισης, η Καλλιόπη ανακοινώνει τον πολυπόθητο σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Και το όνομα αυτής… Ματθίλδη, αφού είθισται τα αβάπτιστα παιδιά να παίρνουν το όνομα του γονέα που έχει συγχωρεθεί.

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι βαριές, αφού ο Αντώνης συνειδητοποιεί παράλληλα πως όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον, όμως τελικά, ο άνθρωπος μέσα του θα νικήσει τον αστυνόμο.

Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς θα βάλει ένα τέλος σε αυτά που έζησαν και θα σημάνει την αρχή της αγάπης και της ομόνοιας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου